Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου: Χτύπησε κόκκινο η Εύβοια – Βούλιαξε από κόσμο το νησί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου: Χτύπησε κόκκινο η Εύβοια – Βούλιαξε από κόσμο το νησί

Στους κορυφαίους προορισμούς για το τριήμερο εντάσσεται η Εύβοια με την πληρότητα να φτάνει το 90%

Καλοκαιριού συνέχεια στην Εύβοια σε ότι αφορά την προσέλευση του κόσμου, καθώς για άλλη μία φορά το νησί βούλιαξε από κόσμο με τον καιρό να είναι ιδανικός σύμμαχος για όσους θέλησαν να φύγουν για λίγο από το κλεινόν άστυ επιλέγοντας την Εύβοια για την εξόρμησή τους.

Παράλληλα το κουπόνι του North Evia pass έδωσε εξαιρετικά μεγάλη ώθηση στον εισερχόμενο τουρισμό αφού η πληρότητα σε πολλές περιοχές έφτασε ακόμη και ξεπέρασε το 90%.

Εκτός από τη Βόρεια Εύβοια και στους υπόλοιπους δήμους του νησιού οι επισκέπτες γέμισαν τα γραφικά χωριά του νομού με τον καλό καιρό να ευνοεί τους εκδρομείς του τριημέρου.

Φυσικά και η πρωτεύουσα του νομού, Χαλκίδα έχει «βουλιάξει» από επισκέπτες από νωρίς το πρωί,  όπου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων. για την 28η Οκτωβρίου η κυκλοφορία των πεζών γινόταν με αρκετή δυσκολία.

Την ίδια ώρα η μεγάλη παρέλαση της Εύβοιας πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα και με τις μέγιστες των τιμών.

Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης ήταν κατάμεστοι από πλήθος κόσμου που συνέρρευσε στον κεντρικό δρόμο για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις, ενώ μετά το τέλος της παρέλασης ο κόσμος μοιράστηκε στα μαγαζιά της παραλίας, μοιράζοντας χαμόγελα και στους επιχειρηματίες της εστίασης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr