Τροχαίο στα Ψαχνά: Θρήνος για τους δυο νεκρούς – Αγωνία για τον οδηγό του ΙΧ που νοσηλεύεται
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στα Ψαχνά: Θρήνος για τους δυο νεκρούς – Αγωνία για τον οδηγό του ΙΧ που νοσηλεύεται

Ο οδηγός του ΙΧ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας - Τα νεότερα για την κατάσταση τη υγείας του

O 69χρονος με την λευκή μερσεντες, o οποίος είναι γιατρός, διευθυντής παθολογικής κλινικής μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου, χθες το απόγευμα της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου,  απεγκλωβίστηκε από τους εθελοντές πυροσβέστες των Ψαχνών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, φέροντας πολλαπλά τραύματα, έπειτα από την σφοδρή σύγκρουση που είχε το όχημα του με μηχανή, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου – Κολοβρεχτη, με θύματα δύο νεαρά παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, o 69χρονος άνδρας, χειρουργήθηκε σήμερα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και νοσηλεύεται στον 15ο όροφο του νοσοκομείου Υγεία στο Μαρούσι.

Νωρίτερα διακινήθηκε λανθασμένα η πληροφορία περί θανάτου του οδηγού, ωστόσο, ευτυχώς ο άνθρωπος είναι εν ζωή και δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Ευχή όλων να τα καταφέρει, για να μην βυθιστεί κι άλλο στο πένθος η τοπική κοινωνία που ήδη θρηνεί τον θάνατο δυο νεών ανθρώπων.

Το συμβάν έγινε στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας Αιδηψού, στο σημείο του Κολοβρέχτη. Ολόκληρη η Εύβοια θρηνεί για την απώλεια των δύο παιδιών που έχασαν ξαφνικά την ζωή τους το απόγευμα της Παρασκευής στα Ψαχνά.

Ο ένας εκ των δύο ήταν από τα Ψαχνα, γιος αστυνομικού και ο δεύτερος νεαρός από την ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr