Τρόμος για 17χρονη στο σπίτι που έκανε διακοπές – Ασέλγεια με αρρωστημένες σκηνές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος για 17χρονη στο σπίτι που έκανε διακοπές – Ασέλγεια με αρρωστημένες σκηνές

Η 17χρονη μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που πήγε στο Βελεστίνο για να κάνει διακοπές.

Η 17χρονη μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που πήγε στο Βελεστίνο για να κάνει διακοπές. Τα όσα έζησε την έκαναν να απευθυνθεί στην αστυνομία. «Θύελλα» στην περιοχή για την ασέλγεια…

Αναστάτωση στο Βελεστίνο από την καταγγελία που έκανε 17χρονη Αμερικανίδα στην αστυνομία. Υποστηρίζει πως είναι θύμα ασέλγειας από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που έμενε και την φιλοξενούσε. Τονίζει πως όταν ξύπνησε είδε τον σπιτονοικοκύρη να έχει κατεβάσει τα εσώρουχά του και να κάθεται στο κρεβάτι της.

«Εφιάλτης» αποδείχθηκε για 17χρονη από την Αμερική η παραμονή της στο Βελεστίνο, στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών, καθώς ο πατέρας της οικογένειας, στο σπίτι του οποίου έμενε, αποδείχθηκε αρρωστημένος.

Την παρενόχλησε κατά τη διάρκεια που εκείνη κοιμόταν, σε δωμάτιο μάλιστα που δεν ήταν μόνη της, αλλά μαζί με μια συμφοιτήτριά της. Έντρομη η 17χρονη ξύπνησε, όταν αντιλήφθηκε ότι ο 40χρονος έτριβε το μόριό του στα πόδια της, με την ίδια να απευθύνεται στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε να ληφθούν καταθέσεις για να διαπιστωθεί αν τελέστηκαν αδικήματα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ανήλικο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr