Τρόμος στην Εύβοια: Αγρότης είδε τεράστιο φίδι μέσα στο κοτέτσι (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος στην Εύβοια: Αγρότης είδε τεράστιο φίδι μέσα στο κοτέτσι (pics)

Αγρότης στη Νότια Εύβοια είδε ένα τεράστιο φίδι κουλουριασμένο μέσα στο κοτέτσι.

Την τρομάρα της ζωής του πήρε ένας αγρότης στη Νότια Εύβοια την ώρα που εκτελούσε αγροτικές εργασίες στο κοτέτσι του, όταν αντίκρισε ένα τεράστιο φίδι περίπου 2-3 μέτρων μέσα στα αυγά.

Ο αγρότης, μάλιστα, αρχικά δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του φιδιού μέσα στα αυγά, γύρισε ξαφνικά το κεφάλι του και είδε το φίδι να τρώει τα αυγά, σε απόσταση μόλις ενός μέτρου και πάγωσε από τον φόβο του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο evima.gr ο αγρότης, το φίδι ήταν λαφίτης, παρά τη φασαρία που έκανε, δεν έλεγε να φύγει με τίποτα.

Το μεγαλύτερο φίδι της Ελλάδας

Ο λαφίτης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο «αγαθός γίγαντας» των φιδιών της Ελλάδας, καθώς είναι το μεγαλύτερο, μαζί με το σαπίτη, σε μήκος και ρωμαλέο σε εμφάνιση φίδι, όμως είναι ήρεμο και ελάχιστα, ως καθόλου, επιθετικό ακόμα και όταν παγιδευτεί ή αιχμαλωτιστεί από τον άνθρωπο.

Έτσι, μόνο το μέγεθός του θα μπορούσε να προκαλέσει το φόβο στον κόσμο -ο οποίος φοβάται τα ερπετά ανεξαρτήτως μεγέθους και πιθανής επικινδυνότητας- καθώς ο «χαρακτήρας» του είναι πράος και ελάχιστα επιθετικός.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr