ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Καρράς: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του – Γίνεται πράξη

Βασίλης Καρράς: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του – Γίνεται πράξη

O Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» στο Open για την τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά, την οποία θα πραγματοποιήσει η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή, σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία του.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες του Χάρη Λεμπιδάκη, 15 καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Ρέμος με τη Δέσποινα Βανδή, θα κάνουν μια μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 13 Ιουνίου, ενώ στα τέλη Νοεμβρίου ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας.

«Όλα τα χρήματα της συναυλίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, που έκανε εθελοντική προσφορά ο Βασίλης Καρράς τα τελευταία είκοσι χρόνια.», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Ανατριχιάζω από χαρά με την κίνηση της οικογένειας που έκανε πραγματικότητα της επιθυμία του Βασίλη. Θα δούμε κάτι που αξίζει πραγματικά στην φήμη και την ιστορία του Βασίλη Καρρά.», σημείωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης για τον Βασίλη Καρρά.

«Μέχρι και δέκα μέρες πριν φύγει από την ζωή, ο Βασίλης Καρράς οργάνωνε τα πάντα, από το πως θα κυλήσουν οι εργασίες στο χωριό της Ειρήνης μέχρι το πως πρέπει να πορευτεί η γυναίκα του.», είπε καταλήγοντας ο δημοσιογράφος για τον ερμηνευτή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr