Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του – «Αθάνατος», φώναζαν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του – «Αθάνατος», φώναζαν

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά λένε συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκε το Κοκκινοχώρι Καβάλας το φέρετρο του Βασίλη Καρρά, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου θα τελεστεί το Τρισάγιο και μετά θα γίνει η ταφή. Αυτή ήταν και η  επιθυμία του τραγουδιστή, να ταφεί δίπλα στους γονείς του.

Κάποιοι από το πλήθος φώναξαν «αθάνατος», ενώ οι συγγενείς του Βασίλη Καρρά συνόδευσαν το φέρετρο με δάκρυα στα μάτια. Από τους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία ήταν ο αδερφός του λαϊκού τραγουδιστή.

Από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή που άφησε το αποτύπωμά του τα τελευταία χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αντώνης Ρέμος, Πάολα, Ζαφείρης Μελάς, Νίκος Οικονομόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Σάκης Αρσενίου είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που βρίσκονται στο Κοκκινοχώρι Καβάλας για να αποχαιρετήσουν το Βασίλη Καρρά. Εκεί είναι και τα μέλη της ορχήστρας του τραγουδιστή.

  

Tην τελετή θα συνοδεύσει η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο. Τιμής Ένεκεν, θα γίνει ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου προς τιμήν του Βασίλη Καρρά με τη φιλαρμονική να διευθύνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής – Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Πηγή – newsit

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr