Βασίλης Λεβέντης: Διασωληνώθηκε ξανά ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Λεβέντης: Διασωληνώθηκε ξανά ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Δυσάρεστα είναι τα νέα από την πορεία της υγείας του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κορονοϊό.

«Σήμερα 29/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποσωληνώθηκε, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Ωστόσο σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του «Ευαγγελισμού, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης, έγινε γνωστό ότι ο κ. Λεβέντης παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού καθώς, όπως είπε στον ALPHA, «είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας».

Η ίδια ξεκαθάρισε, δε, ότι «εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών. Πάσχει και από σακχαρώδη διαβήτη. Έχει πολλές ευαισθησίες».

Σύμφωνα με την ίδια όλοι έλεγαν στον Βασίλη Λεβέντη να κάνει το εμβόλιο και εκείνος τους απαντούσε «ας περιμένω λίγο ακόμα». «Είμαι πολύ διακριτικός άνθρωπος, δεν είμαι καταπιεστική και σέβομαι την προσωπικότητα του άλλου, δεν επιβάλλομαι. Χωρίσαμε με ένα ψέμα τελευταίο: «Φύγε Βασίλη εσύ με το ασθενοφόρο κι εγώ θα ακολουθήσω με το αυτοκίνητο». Για να του δώσω δύναμη. Είναι σκληρές στιγμές, να μην τις ζει κανένας. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Προσπαθώ. Προσεύχομαι» πρόσθεσε η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη.

Περιγράφοντας, δε, πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Λεβέντη η σύζυγός του είπε ότι όλα ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου. Τότε ήταν που ο Βασίλης Λεβέντης πήγε στον Ευαγγελισμό και έκανε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. «Του είπαν να πάει στον Ευαγγελισμό, αλλά εκείνος προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι με καθοδήγηση των γιατρών. Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38. Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει για την covid, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί. Με το οξύμετρο στο χέρι. Όλη τη διαδικασία όπως θα έπρεπε για νοσηλεία στο σπίτι. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα «Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο». Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr