Βασίλης Τόπαλος: Νέες διώξεις για τον θάνατο του 16χρονου αθλητή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Τόπαλος: Νέες διώξεις για τον θάνατο του 16χρονου αθλητή

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του ανήλικου πυγμάχου

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά και την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, προκύπτουν αντικρουόμενες μαρτυρίες σε σχέση με όσα αναφέρει η έρευνα και είναι πιθανό να ασκηθούν νέες διώξεις σε βάρος αρκετών ατόμων μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η έκθεση δεν έχει δείξει τραύμα στο κεφάλι του νεαρού, ωστόσο ο 16χρονος έχασε τις αισθήσεις του στην τουαλέτα γυμναστηρίου με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να χάσει τη ζωή του.

Ακόμα, από τον τοξικολογικό έλεγχο φέρεται πως στο σώμα του πυγμάχου δεν βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες, ούτε ναρκωτικά και αναβολικά, ενώ δεν προέκυψε κάποιο παθολογικό αίτιο, που να οδηγεί στην κατάρρευση ενός υγιέστατου αθλητή.

Όπως αναφέρθηκε στην ίδια εκπομπή, μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει πάνω από 30 μάρτυρες και πλέον φέρεται να διαψεύδουν όσα ανέφεραν σε προηγούμενες καταθέσεις, ενώ μερικοί από αυτούς είναι και συγγενείς του 16χρονου.

Ο φάκελος της δικογραφίας πάντως έχει φύγει από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και πήγε στις εισαγγελικές Αρχές, ενώ αναμένονται οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις νέες διώξεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr