Βαθύ Αυλίδας – Iερέας χτύπησε γυναίκα επειδή πήγε να ταΐσει τις γάτες (φωτο)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαθύ Αυλίδας – Iερέας χτύπησε γυναίκα επειδή πήγε να ταΐσει τις γάτες (φωτο)

Ένα λυπηρό γεγονός σημειώθηκε εχθές το απόγευμα στο Βαθύ Αυλίδας ένας ιερέας επιτέθηκε και χτύπησε γυναίκα στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ,  επειδή πήγε να βάλει νερό και να ταΐσει τις γάτες που ήταν εκεί. 

Ο Ζωόφιλος Σύλλογος Χαλκίδας, έκανε σχετική ανάρτηση στο facebook:

ΔΙΕΥΚΡΊΝΙΣΗ :
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΌΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΆΔΕΣ. ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΊΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΩ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΙΩΝΩΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΑΞΊΖΟΥΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΌ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΎΟΥΜΕ!!

Εσείς οι παπάδες που δεν σέβεστε ούτε τα ζώα αλλά ούτε και τον άνθρωπο δεν αξιζετε να λειτουργειτε σε εκκλησία, δεν αξίζετε τίποτα. Η κυρία αυτή δέχτηκε επίθεση από έναν παπά στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στο Βαθύ γιατί πήγε όπως πάντα να ταισει και να βάλει νερό στα γατάκια. Η ενορία που διδάσκει το λόγο του Θεού είναι ο Άγιος Ιωάννης στο Βαθύ.
Να θυμίσουμε σ αυτόν το “παπά” και σε κάθε άλλον “παπά”, για να μην αναφέρω άλλη ονομασία, ότι ο άνθρωπος διωχτηκε από τον παράδεισο τα ζώα όλα έμειναν δίπλα του γιατι ποτέ δεν τον προδοσαν. Γι αυτό θα πρέπει οι ίδιοι να δίνετε αυτό το παράδειγμα αγάπης προς τα ζώα αλλιως καλύτερα να βρείτε άλλο επάγγελμα, γιατί επάγγελμα το έχετε κάνει. Εσείς είστε οι πρώτοι αμαρτωλοί που έχετε και το θράσος να λειτουργείτε στον οίκο του Θεού !! Κοινοποιηστε όλοι να ξεφτυλιστει ο συγκεκριμένος ήδη έχει κάνει μυνηση η κυρία στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr