Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στις 8 Ιανουαρίου η δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στις 8 Ιανουαρίου η δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης

Στις 8 Ιανουαρίου 2024 θα ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η εκδίκαση της υπόθεσης βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη 26 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων και τη μητέρα της ανήλικης, εκδόθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2023. Χρειάστηκε να μεσολαβήσουν δύο και πλέον μήνες έως ότου το πολυσέλιδο δικαστικό έγγραφο, το οποίο επί της ουσίας αποτελεί το κατηγορητήριο της υπόθεσης, να μεταφραστεί για τους τρεις αλλοδαπούς κατηγορούμενους (δύο Πακιστανούς και έναν Αλβανό), να επιδοθεί στους εμπλεκόμενους και να παρέλθουν οι προθεσμίες των εφέσεων, ώστε να γίνει ο προσδιορισμός της υπόθεσης στο ακροατήριο.

Κολωνός: Κόλαφος το βούλευμα για τον 54χρονο

Το βούλευμα που έχει εκδώσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών είναι κόλαφος για τον 54χρονο ιδιοκτήτη mini market στην περιοχή του Κολωνού και τη μητέρα της 12χρονης.

Ο επιχειρηματίας κατηγορείται για βιασμό, μαστροπεία, παιδική πορνογραφία και παράνομη οπλοκατοχή. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η ανακριτική έρευνα και οδήγησαν στην παραπομπή του, ο 54χρονος φέρεται να βίαζε κατ’ επανάληψη το κοριτσάκι από τον Απρίλιο του 2022 έως τον Αύγουστο του ίδιου έτους στην αποθήκη της επιχείρησής του. Εκφόβιζε την ανήλικη, επιδεικνύοντας το όπλο που κατείχε παράνομα και ένα μαχαίρι, και την υποχρέωνε σε γενετήσιες πράξεις μαζί του. Επιπλέον, τη βιντεοσκοπούσε και τη φωτογράφιζε και στη συνέχεια έστελνε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών το υλικό σε υποψήφιους πελάτες. Σύμφωνα με την κατηγορία την εξώθησε στην πορνεία περισσότερες από έντεκα φορές σε πελάτες του mini market, ενώ την πήγαινε και σε οίκο ανοχής κανονίζοντας ραντεβού με πέντε άνδρες κάθε φορά, με αντάλλαγμα 50 ευρώ.

Κολωνός: Τι αναφέρει το βούλευμα για τη μητέρα της ανήλικης

Η μητέρα της 12χρονης, παρά το ότι το κοριτσάκι και τα αδέλφια του επιμένουν ότι είναι αθώα, για τους δικαστές του συμβουλίου πλημμελειοδικών, όχι μόνο γνώριζε, αλλά εκμεταλλευόταν και η ίδια το παιδί της. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βούλευμα «εξώθησε την ανήλικη κόρη της στην πορνεία, επίσης υπέθαλψε και διευκόλυνε την πορνεία αυτής, προτρέποντας και εξαναγκάζοντάς την, αλλά και δημιουργώντας με πράξεις και παραλείψεις τις κατάλληλες συνθήκες και περιστάσεις για τη συνέχιση της εν λόγω κατάστασης, ήτοι με να την προτρέπει ευθέως, αλλά να της ζητά συνεχώς και επιτακτικά να ανευρίσκει χρήματα για την καθημερινή διαβίωση της οικογένειας, χωρίς να ελέγχει την προέλευσή τους και να της επιτρέπει να απουσιάζει μεγάλα χρονικά διαστήματα από την οικία της παρά το νεαρό της ηλικίας της, την προέτρεψε και τη διευκόλυνε να συνευρίσκεται ερωτικά με διάφορους άνδρες».

Σύμφωνα με το έγγραφο παραπομπής σε δίκη, η 38χρονη κατηγορούμενη γνώριζε για τουλάχιστον πέντε πελάτες της ανήλικης κόρης της. Εν γνώσει της κλείνονταν κάποια από τα ραντεβού, ελάμβανε χρήματα από πελάτες, έστελνε πορνογραφικό υλικό έναντι αμοιβής, ενώ όταν υπήρξε καταγγελία στις αρχές από τη θεία της 12χρονης, σύμφωνα πάντα με το βούλευμα, ζητούσε χρήματα από τον 54χρονο για να μην αποκαλύψει τι έκανε στο παιδί της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr