Βίντεο-ντοκουμέντο: Η Γεωργία περπατά χέρι-χέρι με τον σύντροφό της λίγο πριν την δολοφονήσει
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η Γεωργία περπατά χέρι-χέρι με τον σύντροφό της λίγο πριν την δολοφονήσει

Βίντεο-ντοκουμέντο, λίγη ώρα πριν τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη από τον 31χρονο σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στο βίντεο φαίνεται το ζευγάρι να επιστρέφουν στο σπίτι τους λίγο πριν τη δολοφονία. Εκείνο το βράδυ, η 41χρονη σχόλασε από το ζαχαροπλαστείο, που εργαζόταν, και ο σύντροφός της την περίμενε. Στη συνέχεια, πήραν ταξί με κατεύθυνση προς το σπίτι έμειναν μαζί στην Καλαμαριά.

Στο βίντεο φαίνεται να περπατούν χέρι-χέρι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, αφού τους έχει αφήσει το ταξί, και να κατευθύνονται προς το σπίτι τους.

Δολοφονία Γεωργίας: Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα στον 31χρονο και τον συνεργό του

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41 ετών εγκύου, η σορός της οποίας βρέθηκε χθες το απόγευμα σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο Μονοπήγαδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, επτά 24ωρα μετά την εξαφάνισή της.

Ως δράστες κρατούνται ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του, που σύμφωνα με την απαγγελθείσα ποινική δίωξη αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Η δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκε το πρωί στην εισαγγελέα, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον 4ο τακτικό ανακριτή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης. Αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr