Βίντεο-σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από νεαρούς – Τον χτυπούσαν με μανία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο-σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από νεαρούς – Τον χτυπούσαν με μανία

Τρόμο και οργή προκαλεί βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει ομάδα νεαρών επιτέθηκε και χτύπησε με μανία έναν 17χρονο στο κέντρο της Καβάλας το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Center TV ο ανήλικος έχει πέσει στο έδαφος και δέχεται απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα. Στο σημείο καταφθάνουν τρέχοντας και άλλοι νεαροί.

Δείτε βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό:

Αυτόπτες μάρτυρες: «Θα τον σκοτώσουν!»

«Βλέπουμε μια μεγάλη παρέα ατόμων 10, 15 άτομα σίγουρα να έχουν περικυκλώσει ένα παιδί και να το βαράνε. Ο ένας τον βαρούσε τον έριξε κάτω και μετά άρχισαν να τον βαράνε και οι υπόλοιποι», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

«Πάνω από 20 άτομα, ήμουν μπροστά και όταν είπα παίρνω την αστυνομία επιτέθηκαν λεκτικά και σε εμένα. Η καφετέρια δίπλα και όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Απλά ο κόσμος περνούσε και κοιτούσε. Δεν ήταν όλοι παιδιά», γράφει αυτόπτης μάρτυρας σε ανάρτησή του στα social.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, αλλά οι νεαροί δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί. Άγνωστος παραμένει ο λόγος της συμπλοκής ενώ ο πατέρας του 17χρονου αναμένεται να κινηθεί νομικά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr