Βόρεια Εύβοια: Αναβλήθηκε για τις 19 Οκτωβρίου 2022 η δίκη για την υπόθεση με το γατάκι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόρεια Εύβοια: Αναβλήθηκε για τις 19 Οκτωβρίου 2022 η δίκη για την υπόθεση με το γατάκι

Το συμβάν που σημειώθηκε στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού στις αρχές Μαΐου

Για τις 19 Οκτωβρίου 2022 αναβλήθηκε η δίκη της υπόθεσης κακοποίησης της γάτας στη Βόρεια Εύβοια.

Το συμβάν που σημειώθηκε στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού στις αρχές Μαΐου για την υπόθεση κακοποίησης με το γατάκι, πήρε εκ νέου αναβολή λόγω ασθένειας του ενός από τους δύο δικηγόρους.

Το χρονικό του συμβάντος

Η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά μία παρέα σε γνωστή ταβέρνα της Αιδηψού να προσελκύει ένα γατάκι με φαγητό και στη συνέχεια ένα από τα άτομα της παρέας, χωρίς καμία ενσυναίσθηση να κλωτσάει το ζώο στη θάλασσα.

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου για το συμβάν 

«Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι» αναφέρει στην ανάρτησή του.

«Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού. Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr