Βόρεια Εύβοια: Ένας χρόνος μετά – Συγκλονιστικό οδοιπορικό στις πληγείσες περιοχές (video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόρεια Εύβοια: Ένας χρόνος μετά – Συγκλονιστικό οδοιπορικό στις πληγείσες περιοχές (video)

Δείτε το οδοιπορικό που πραγματοποιήθηκε στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021

Το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσίασε ένα οδοιπορικό στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από τις φωτιές του Αυγούστου 2021 που άφησαν πίσω τους τεράστιες καταστροφές όχι μόνο για το περιβάλλον και τα δάση αλλά και για την πανίδα της περιοχής, φυσικά για την τοπική κοινωνία και βέβαια την τοπική οικονομία.

«Οι πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια το 2021 άφησαν πίσω τους εκατοντάδες χιλιάδες καμένες δασικές εκτάσεις ενώ παράλληλα επηρεάσαν δραματικά τις τοπικές κοινωνίες, την τοπική οικονομία και όλους όσοι ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες για να σώσουν τα σπίτια και τον τόπο τους. Μετά από επισκέψεις στις πληγείσες περιοχές και επικοινωνία με τους ντόπιους το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ξεκίνησε την Πρωτοβουλία Στήριξης της Βόρειας Εύβοιας.

Η επόμενη μέρα από μία καταστροφική πυρκαγιά όπως αυτή πρέπει να μας βρίσκει όλους μαζί, έτοιμους να δράσουμε και να δώσουμε στις τοπικές κοινωνίες την δυνατότητα να ελπίζουν για το μέλλον».

Δείτε το βίντεο από το οδοιπορικό που πραγματοποιήθηκε στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr