Βόρεια Εύβοια: Η διοίκηση του ΚΤΕΛ αποφασίζει την επαναφορά δρομολογίων
Ειδησεις ευβοια

Βόρεια Εύβοια: Η διοίκηση του ΚΤΕΛ αποφασίζει την επαναφορά δρομολογίων

Οι αλλεπάλληλες αυξήσεις στο πετρέλαιο είχαν ως αποτέλεσμα να μπει σε δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Νομό.

Η ενεργειακή κρίση έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και στις συγκοινωνίες του Νομού Ευβοίας.

Οι αλλεπάλληλες αυξήσεις στο πετρέλαιο είχαν ως αποτέλεσμα να μπει <<φρένο>> σε δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Νομό.

Ο λόγος για τα δρομολόγια για Αθήνα μέσω της ακτοπλοϊκής γραμμής Αιδηψός-Αρκίτσα και για το περιορισμένο αριθμό δρομολογίων της ακτοπλοϊκής γραμμής Γλύφας – Αγιόκαμπου.

Το γραφείο κινήσεως του ΚΤΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση ότι από την 7η Νοεμβρίου δεν θα πραγματοποιείται το δρομολόγιο Αθήνα – Αιδηψό – Ιστιαία – Αθήνα μέσω Ferry Boat.

Η Ανακοίνωση Δρομολογίου Αθήνα-Αιδηψός-Ιστιαία-Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr η διοίκηση του ΚΤΕΛ Νομού Ευβοίας δείχνοντας για ακόμη μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπό της αναμένεται να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 22 Νοεμβρίου προκειμένου να συζητήσει εκ νέου το θέμα της διακοπής των δρομολογίων στη Βόρεια Εύβοια.

Οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr λένε ότι ο πρόεδρος Νίκος Σμπιλίρης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των ΚΤΕΛ αναμένεται να αποφασίσουν να εοαναφέρουν κάποια δρομολόγια έστω και με αρνητικό ισοζύγιο προκειμένου να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό της Βόρειας Εύβοιας.

Η απόφαση αυτή θα βάλει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών να ταξιδεύουν δια ξηράς αποδεικνύοντας ότι η διοίκηση του ΚΤΕΛ Εύβοιας βάζει πλάτη στις δύσκολες αυτές εποχές στηρίζοντας τους πολίτες του Νομού.

Η Ανακοίνωση Δρομολογίου Αθήνα-Αιδηψός-Ιστιαία-Αθήνα

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr