Βόρεια Εύβοια: Στη Λίμνη βρέθηκε σήμερα η Josephine
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόρεια Εύβοια: Στη Λίμνη βρέθηκε σήμερα η Josephine

Η Josephine χόρεψε και τραγούδησε με τους μαθητές του σχολείου.

Η γνωστή τραγουδίστρια Josephine επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου, τη Λίμνη όπου τραγούδησε σε μαθητές και έδωσε σχολικό υλικό με την ευγενική χορηγία της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων plaisio.

Η καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την άλλοτε καταπράσινη Βόρεια Εύβοια τον Αύγουστο, άφησε πίσω της σχεδόν μισό εκατομμύριο στρέμματα δάσους καμένα. Στις φλόγες παραδόθηκαν αυτοκίνητα και χιλιάδες σπίτια, κάηκαν χωράφια και κοπάδια, μιας πανέμορφης περιοχής με σπάνιο δάσος, το οποίο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα χρειαστεί δεκαετίες για να αναγεννηθεί.

Η φωτιά κατέκαιε τη Βόρεια Εύβοια για 9 ημέρες, ξεκινώντας κοντά στη Λίμνη, στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, καταστρέφοντας τεράστιες εκτάσεις. Δεν ήταν λίγοι οι κάτοικοι και οι αρμόδιοι που έκαναν έκκληση για εναέρια μέσα και ενίσχυση των δυνάμεων. Η πυρκαγιά έσβησε σε πολλές περιπτώσεις στη θάλασσα, όπως στις Ροβιές, αλλά και την Αγία Άννα, ενώ έφτασε μέχρι το Αρτεμίσιο, καίγοντας τα καταπράσινα Βασιλικά-Ελληνικά-Ψαροπούλι.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr