Βόρεια Εύβοια: Υπάρχει ανάγκη για τρόφιμα μακράς διαρκείας στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόρεια Εύβοια: Υπάρχει ανάγκη για τρόφιμα μακράς διαρκείας στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Όλα να είναι σε μικρές συσκευασίες ώστε να διευκολύνεται η διανομή τους

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του μεγάλου συλλαλητηρίου από το Σωματείο Ρετσινάδων, τον Αγροτικό Σύλλογο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας και τις Επιτροπές Πυρόπληκτωντων χωριών .

Ήδη όλη η Βόρεια Εύβοια έχει «στολιστεί» με τα πανό και τις αφίσες που καλούν όλο το λαό να συμμετέχει μαζικά, το Σάββατο 21 Αυγούστου, στις 7μμ, στον κόμβο της Στροφυλιάς. Η Επιτροπές Πυρόπληκτων ενημερώνουν χωριό το χωριό και οργανώνουν την κάθοδο στο συλλαλητήριο.

Παράλληλα, εξελίσσεται η μεγάλη προσπάθεια για τη διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης που καταφθάνουν συνεχώς καθώς ένα πραγματικό κύμα αλληλεγγύης εκφράζεται από όλη τη χώρα και όχι μόνο.

Υπενθυμίζουμε πως υπάρχει ανάγκη κυρίως για:τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, μακαρόνια, όσπρια, ρύζι), γάλα, λάδι, χυμούς, νερό, είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, οδοντόκρεμες, σαπούνι), αλεύρι, ζάχαρη, είδη καθαρισμού (χλωρίνη, απορρυπαντικά κλπ).

Παρακαλούμε όλα να είναι σε μικρές συσκευασίες ώστε να διευκολύνεται η διανομή τους. Ακόμη διευκολύνει ιδιαίτερα οι φορείς, σωματεία, σύλλογοι και επιτροπές αγώνα που στέλνουν υλική βοήθεια να ταξινομούν τα υλικά ανά είδος.

Επίσης υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ζωοτροφές παραγωγικών ζώων (κριθάρι, καλαμπόκι, στάρι και μπάλες τριφύλλι).

Καλούμε όλους τους φορείς που επιθυμούν να στείλουν βοήθεια να αποφύγουν να στείλουν το Σάββατο 21/8 καθώς θα είναι δύσκολη η διαχείριση τους την ίδια μέρα με το μεγάλο συλλαλητήριο που οργανώνουμε.

Τέλος, υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τα Στέκια Αγώνα και Αλληλεγγύης. Για το Στέκι στην Ιστιαία καλείτε στα 6989852767 και 6947422517 και για το Στέκι στον κόμβο της Στροφυλιάς καλείται στα 6978503379 και 6972636475.

Επίσης, για όσους επιθυμούν να προσφέρουν οικονομική βοήθεια έχει παραχωρηθεί από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Αν. Αττικής ο λογαριασμός αλληλεγγύης και όσα χρήματα κατατεθούν εκεί θα παραδίδονται στο Στέκι Αγώνα και Αλληλεγγύης που λειτουργούν το Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών Εύβοιας, ο Αγροτικός Σύλλογος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας και οι Επιτροπές Πυρόπληκτων. Ο λογαριασμός είναι: GR 3101101440000014400355807

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr