Βρετανίδα χάθηκε στα σοκάκια της Μυκόνου και έγινε viral -«Δεν έχουν καν διευθύνσεις οδών!»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρετανίδα χάθηκε στα σοκάκια της Μυκόνου και έγινε viral -«Δεν έχουν καν διευθύνσεις οδών!»

Όσοι έχουν ταξιδέψει στη Μύκονο και έχουν περιπλανηθεί στα σοκάκια της μπορούν να ταυτιστούν με τη Βρετανίδα ραδιοφωνική παραγωγό που χάθηκε!
Η Τζάκι Ο’ Χέντερσον μοιράστηκε στο Instagram ένα ταξιδιωτικό «ατύχημα» που είχε ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Μύκονο.

Χάθηκαν στα σοκάκια της Μυκόνου

Η 49χρονη ραδιοφωνική παραγωγός ανάρτησε βίντεο στο Instagram της, που τη δείχνει με μια φίλη της να περιπλανιούνται στα σοκάκια του νησιού, κρατώντας ένα κοκτέιλ στα χέρια τους. «Είναι τόσο όμορφα εδώ» λέει σε ένα από τα βίντεο. Ωστόσο, η ευτυχισμένη αυτή στιγμή πήρε μια περίεργη τροπή, όταν οι δύο γυναίκες διαπίστωσαν πως χάθηκαν στην προσπάθειά τους να φτάσουν στον προορισμό τους.
Η Βρετανίδα ραδιοφωνική παραγωγός με τη φίλη της
Η Βρετανίδα ραδιοφωνική παραγωγός με τη φίλη της
Δείχνοντας τα πανομοιότυπα σοκάκια της Μυκόνου, η ραδιοφωνική παραγωγός λέει: «Πώς τα πάμε; Καμιά τύχη;», με τη φίλη της να απαντά: «Το Google Maps λέει 3 λεπτά, εδώ και περίπου 15 λεπτά». «Ω Θεέ μου, ω Θεέ μου. Νομίζω ότι χαθήκαμε», λέει η Ο’ Χέντερσον. Η φίλη της τότε προσθέτει πως «το πρόβλημα είναι ότι κανένα από τα σοκάκια δεν έχει όνομα οδού, και αυτό μπερδεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα».
  Συνεχίζοντας το βίντεο, η ραδιοφωνική παραγωγός δείχνει τρεις δρόμους, οι οποίοι είναι πανομοιότυποι, για να πείσει τους οπαδούς της. Ακολούθως, ρωτάει τη φίλη της: «Πώς θα είναι άραγε να ζεις σε ένα από αυτά τα μικρά σπίτια; Θα πρέπει να είναι τέλεια», με τη φίλη της όμως να συμπληρώνει: «Φαντάσου να είσαι μεθυσμένος, πώς θα βρεις ποιο είναι το σπίτι που μένεις;».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr