Βρήκε τσάντα με 4.500 ευρώ και την παρέδωσε στην αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρήκε τσάντα με 4.500 ευρώ και την παρέδωσε στην αστυνομία

Ένας οδηγός ταξί έκανε την καλή πράξη και παρέδωσε στην αστυνομία τσάντα με 4.500 ευρώ

Ένας οδηγός ταξί έκανε την καλή πράξη και παρέδωσε στην αστυνομία τσάντα με 4.500 ευρώ.

Ο Νίκος Ροβυθάκης εντόπισε στον δρόμο ένα τσαντάκι και αποφάσισε να σταματήσει για να το μαζέψει. Το τσαντάκι είχε το πόσο των 4.500 ευρώ μέσα και τραπεζικές κάρτες. Ο ίδιος δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή και το παρέδωσε στην αστυνομία.

Η τσάντα ανήκε σε τουρίστα, ο οποίος, για καλή του τύχη, είχε μόλις έρθει στα Χανιά για διακοπές. Την ίδια ημέρα, εντοπίστηκε από την αστυνομία και κλήθηκε να παραλάβει το τσαντάκι και τα λεφτά.

«Ήμουν φορτωμένος, είχα πάρει κούρσα από το αεροδρόμιο για Αποκόρωνα και όπως φεύγαμε από το αεροδρόμιο, είδα στο πλάι του δρόμου αυτό το τσαντάκι. Σταμάτησα και το πήρα και όταν το άνοιξα είδα ότι είχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα αλλά και τραπεζικές κάρτες», δήλωσε ο Νίκος Ροβυθάκης στο zarpanews.gr.

Ωστόσο ο φιλότιμος ταξιτζής είχε ένα παράπονο: «Δεν έλαβα ένα ευχαριστώ. Και δεν εννοώ χρήματα, δεν θέλω χρήματα, αλλά δεν άκουσα ένα ευχαριστώ έστω από το τηλέφωνο από τον άνθρωπο που είχε χάσει το τσαντάκι» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ιδιοκτητών ταξί, Ηλίας Καραπατάκης, έδωσε συγχαρητήρια στον Νίκο Ροβυθάκη, επισημαίνοντας ότι ήταν μια πράξη φιλότιμη και έντιμη, που δείχνει τον πραγματικό άνθρωπο πίσω από τα στερεότυπα που υπάρχουν για το επάγγελμα του ταξιτζή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr