«Βροχή» τα πρόστιμα για ρακέτες σε παραλίες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βροχή» τα πρόστιμα για ρακέτες σε παραλίες

«Έχουμε κόψει ήδη δεκαπέντε πρόστιμα φέτος, το 1/3 αυτών έχει πληρωθεί και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε διαδικασία έφεσης. Το πρόστιμο κόβεται από την δημοτική αστυνομία».

Φρένο μπαίνει σε όσους παίζουν ρακέτες σε γνωστές παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας, καθώς πλέον θα επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ. Τι ανέφερε για το πρόστιμο σε όσους παίζουν ρακέτες στην παραλία ο αντιδήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης

Στις παραλίες του Καβουριού και Μαλτσινιώτηέχει τοποθετηθεί σχετική πινακίδα που αναγράφεται η παραπάνω απαγόρευση όπως και το «τσουχτερό» πρόστιμο. Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιδημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Αντώνης Κουσαθανά, ήδη φέτος έχουν επιβληθεί 15 πρόστιμα, εκ των οποίων το 30%-35% έχει πληρωθεί και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε φάση ενστάσεων.

Ο αντιδήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, Αντώνης Κουσαθανάς μιλώντας στο Mega εξήγησε πως οι εν λόγω παραλίες βρίσκονται πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές, με αποτέλεσμα ο ήχος της ρακέτας από το πρωί έως το βράδυ να καθίσταται ιδιαίτερα ενοχλητικός για τους κατοίκους της περιοχής.

«Αυτός ο κανονισμός ισχύει από το 2010, εμείς τον επαναφέραμε το 2019 και το 2021. Όταν ξεκίνησε το 2010 το πρόστιμο ήταν 10.000 ευρώ, εμείς το πήγαμε στα 1.00 ευρώ λόγω της εποχής. Όλο αυτό γίνεται γιατί είναι οικιστική περιοχή», είπε αρχικά ο αντιδήμαρχος.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε κόψει ήδη δεκαπέντε πρόστιμα φέτος, το 1/3 αυτών έχει πληρωθεί και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε διαδικασία έφεσης. Το πρόστιμο κόβεται από την δημοτική αστυνομία. Αυτό ισχύει μόνο για δύο παραλίες».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr