Εύβοια: Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Χαλκίδα από την ΠΣτΕ (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Χαλκίδα από την ΠΣτΕ (pics)

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας διοργανώνει Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Π.Ε. Εύβοιας

Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Χαλκίδα υπό την διοργάνωση της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας παρουσία του αντιπεριφερειάρχη της Π. Ε. Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη, του αντιπεριφερειάρχη  Επιχειρηματικότητας Ευάγγελου Κούκουζα, του αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Κώστα Γαλάνη, της πρώην γενικής γραμματέως αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στην Εύβοια,  Σοφίας Νικολάου και πλήθος πολιτών.

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας διοργανώνει Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Π.Ε. Εύβοιας το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 29 και 31 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Χαλκίδας, στον κατάφυτο χώρο έμπροσθεν του ομώνυμου ναού και μόλις λίγα μέτρα από την προβλήτα.

Για την φιλοξενία των επιχειρήσεων θα διατεθούν 24 παγόδες των 9 τ.μ. εκάστη (3×3 τ.μ.), δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr