evima.gr
evima.gr
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΚΑΙΡΟΣ

EVIMA.GR / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Ξεκινούν οι διαδικασίες απαγόρευσης βενζίνης και diesel στην Ελλάδα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν οι διαδικασίες απαγόρευσης βενζίνης και diesel στην Ελλάδα

EVIMA TEAM 01.12.2021 | 20:10
Ξεκινούν οι διαδικασίες απαγόρευσης βενζίνης και diesel στην Ελλάδα
Facebook Facebook Twitter Twitter E-mail E-mail WhatsApp WhatsApp Messenger Messenger

Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων θα βρίσκεται στο opengov.gr, το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο: «Εθνικός Κλιματικός Νόμος – Μετάβαση στην κλιματική ουδετερότητα και προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή», απαγόρευση δηλαδή πώλησης αυτοκινήτων βενζίνης και diesel.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Στο πλαίσιο αυτό, καλείται να συμμετάσχει στη δημόσια διαβούλευση κάθε κοινωνικός εταίρος και κάθε ενδιαφερόμενος, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την όποια βελτίωση των διατάξεων του ανωτέρω νομοθετήματος με το όνομα «Εθνικός Κλιματικός Νόμος – Μετάβαση στην κλιματική ουδετερότητα και προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή», που αφορά την απαγόρευση πώλησης αυτοκινήτων βενζίνης και diesel.

Τι προβλέπεται

1. Από την 1η .1.2025, εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, τα νέα Eπιβατηγά Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) αυτοκίνητα (ΤΑΞΙ) με άδεια κυκλοφορίας, καθώς και το ένα τρίτο (1/3) των νέων οχημάτων που ταξινομούνται για σκοπούς μίσθωσης και εκμίσθωσης σε τρίτους είναι οχήματα μηδενικών εκπομπών.

Εξαιρούνται οι νησιωτικοί ο.τ.α. α΄βαθμού των ως άνω περιοχών. Εως την 31η .12.2023, το αυτελές Τμήμα Ηλεκτροκίνησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επαναξιολογεί την προβλεπόμενη στο πρώτο εδάφιο ημερομηνία εφαρμογής των ως άνω μέτρων και τη σκοπιμότητα επέκτασής τους και σε άλλες περιφέρειες ή περιφερειακές ενότητες της Επικράτειας, με κριτήριο την επαρκή διαθεσιμότητα σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και εισηγείται την έκδοση της κοινής απόφασης της παρ. 5 του άρθρου 28.

2. Από την 1η .1.2023 κατ’ ελάχιστον το ένα τέταρτο (1/4) των νέων εταιρικών αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης που ταξινομούνται, είναι αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα ή υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα εξωτερικής φόρτισης ρύπων έως πενήντα (50) γραμμαρίων διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο (CO2/χλμ).

Για τον υπολογισμό του ποσοστού του πρώτου εδαφίου προσμετρώνται τα νέα αυτοκίνητα που αποκτώνται από εταιρείες κατά την έννοια του άρθρου 741 του Αστικού Κώδικα με χρηματοδοτική μίσθωση ή με αγορά. Το ποσοστό υπολογίζεται σε ετήσια βάση.

Αν η εταιρεία δεν έχει αποκτήσει τουλάχιστον τρία (3) εταιρικά αυτοκίνητα εντός του οικονομικού έτους, στον υπολογισμό του πρώτου εδαφίου προσμετρώνται τα αυτοκίνητα που αποκτήθηκαν συνολικά από την 1η .1.2023.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της εταιρείας με την υποχρέωση της παρούσας, η δαπάνη αγοράς ή μίσθωσης του νέου εταιρικού επιβατικού αυτοκινήτου δεν εκπίπτει από τα ακαθάριστα έσοδά της σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 7 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ν. 4172/2013, Α’ 167).

3. Στο Εθνικό Σχέδιο για την Ηλεκτροκίνηση του άρθρου 43 του ν. 4710/2020 (Α’ 142) τίθενται στόχοι με σκοπό τη διασφάλιση της επάρκειας των δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σύμφωνα με όσα ορίζονται στον παρόντα και τους στόχους που τίθενται στο Ε.Σ.Ε.Κ. για τη διείσδυση της ηλεκτροκίνησης.

4. Στο τέλος της παρ. 2 του άρθρου 17 του ν. 4710/2020 προστίθεται δεύτερο εδάφιο και η παρ. 2 διαμορφώνεται ως εξής:

«2. Οι δήμοι που δεν ανήκουν στις κατηγορίες της παρ. 1 υποχρεούνται να εκπονήσουν Σ.Φ.Η.Ο. για τις δημοσίως προσβάσιμες υποδομές φόρτισης εντός των διοικητικών τους ορίων, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παρ. 1, έως την 31η.03.2022. Η προθεσμία αυτή δύναται να παρατείνεται με την απόφαση της παρ. 1.».

5. Στο τέλος της παρ. 4 του άρθρου 17 του ν. 4710/2020 προστίθεται τρίτο εδάφιο και η παρ. 4 διαμορφώνεται ως εξής:

«4. Για τις δημοσίως προσβάσιμες υποδομές που δεν εμπίπτουν σε Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) ή έως την εκπόνηση του Σ.Φ.Η.Ο. για τις δημοσίως προσβάσιμες υποδομές που εμπίπτουν σε αυτό, η εγκατάσταση των σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Η/Ο) διενεργείται, σύμφωνα με την κοινή απόφαση που προβλέπεται στην περ. β` της παρ. 7 του άρθρου 114 του ν. 4070/2012 (Α` 82).

Τα σημεία επαναφόρτισης Η/Ο που έχουν ήδη εγκατασταθεί ή εγκαθίστανται έως την εκπόνηση του Σ.Φ.Η.Ο. της παρ. 1, λαμβάνονται υπόψη και συμπεριλαμβάνονται σε αυτό.

Ειδικότερα, ως προς την εγκατάσταση των σημείων επαναφόρτισης Η/Ο σε θέσεις στάθμευσης επί του οδοστρώματος, σε προαύλιους χώρους ναών και σε πιάτσες ταξί αυτή, δύναται να πραγματοποιείται με 11 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, κατόπιν εισήγησης της τεχνικής υπηρεσίας του αρμόδιου ο.τ.α. α΄ βαθμού.»

6. Από την 1η .1.2030, όσον αφορά στα νέα επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, επιτρέπεται η πώληση μόνο οχημάτων μηδενικών εκπομπών.

Ποιος είναι ο σκοπός

1. Σκοπός του παρόντος νόμου είναι η δημιουργία ενός συνεκτικού πλαισίου για τη βελτίωση της προσαρμοστικής ικανότητας και κλιματικής ανθεκτικότητας της Ελλάδας και τη διασφάλιση της σταδιακής μετάβασης της χώρας, έως το 2050, σε κλιματική ουδετερότητα με τον πλέον περιβαλλοντικά βιώσιμο, κοινωνικά δίκαιο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Οι θεσπιζόμενες πολιτικές και τα μέτρα για τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής έχουν ως στόχο τη μείωση των εκπομπών και την αύξηση των απορροφήσεων, διασφαλίζοντας την ασφάλεια δικαίου στους επενδυτές, καθώς και την ομαλή μετάβαση της οικονομίας στην κλιματική ουδετερότητα.

2. Προκειμένου να επιτευχθεί ο μακροπρόθεσμος στόχος για κλιματική ουδετερότητα της παρ. 1, ορίζονται ως ενδιάμεσοι κλιματικοί στόχοι για τα έτη 2030 και 2040, η μείωση των καθαρών ανθρωπογενών εκπομπών αερίων θερμοκηπίου κατά τουλάχιστον πενήντα πέντε τοις εκατό (55%) και ογδόντα τοις εκατό (80%), αντίστοιχα, σε σύγκριση με τα επίπεδα του έτους 1990, λαμβάνοντας υπόψη τις προβλέψεις του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα (Ε.Σ.Ε.Κ.), το οποίο καταρτίζεται σύμφωνα με το άρθρο 3 του Κανονισμού (ΕΕ) 2018/1099 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 11ης Δεκεμβρίου 2018 (L 328)

Δείτε αναλυτικά το σχέδιο νόμου (PDF)

Ανάλυση των συνεπειών

1. Ποιο ζήτημα αντιμετωπίζει η αξιολογούμενη ρύθμιση;

Με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου θεσπίζεται πλαίσιο για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και τον σταδιακό μετριασμό των ανθρωπογενών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, για την επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας, έως το 2050, προκειμένου να περιοριστεί η αύξηση της θερμοκρασίας, κατά ένα κόμμα πέντε βαθμούς κελσίου (1,5°C), πάνω από τα προβιομηχανικά επίπεδα, σε εφαρμογή της Συμφωνίας των Παρισίων που κυρώθηκε με τον ν. 4426/2016 (Α΄ 187) και του στόχου κλιματικής ουδετερότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), ως το 2050.

Ειδικότερα, θεσπίζονται ενδιάμεσοι στόχοι μετριασμού των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου για το 2030 και το 2040, σύστημα παρακολούθησης, αξιολόγησης και επαναρύθμισης, όπου αυτό απαιτείται, μέσω του μηχανισμού κατάρτισης προϋπολογισμών άνθρακα για τους βασικούς τομείς της οικονομίας, δείκτες παρακολούθησης της σχετικής προόδου, διαδικασίες αξιολόγησης της προόδου, αναπροσαρμογής των στόχων και λήψης πρόσθετων μέτρων, όποτε απαιτείται.

Επιπροσθέτως, τίθενται οι βασικοί άξονες πολιτικής οι οποίοι λαμβάνονται υπόψιν και δύνανται να εξειδικεύονται στο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (Ε.Σ.Ε.Κ.), του άρθρου 3 του Κανονισμού (ΕΕ) 2018/1099 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του
Συμβουλίου της 11ης Δεκεμβρίου 2018 (L 328), με συγκεκριμένα μέτρα.

Οι θεσπιζόμενες πολιτικές και τα μέτρα για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή έχουν ως στόχο την επίτευξη μίας κλιματικά ανθεκτικής κοινωνίας, πλήρως προσαρμοσμένης στις αναπόφευκτες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Τέλος, εισάγεται ένα αποτελεσματικό σύστημα διακυβέρνησης και συμμετοχής φορέων και πολιτών στην ανάληψη κλιματικής δράσης μέσα από υφιστάμενες δομές.

2. Γιατί αποτελεί πρόβλημα;

Η υπερθέρμανση του πλανήτη συνιστά πολύ σημαντική απειλή, όπως διαπιστώνεται από τις επιστημονικές εκτιμήσεις που αποτυπώνονται στη Συμφωνία των Παρισίων, η οποία κυρώθηκε με τον ν. 4426/2016.

Για την αντιμετώπιση του μείζονος αυτού
προβλήματος η Ε.Ε. υιοθέτησε τον Κανονισμό 2021/1119 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 30ής Ιουνίου 2021 «για τη θέσπιση πλαισίου με στόχο την επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας και για την τροποποίηση των κανονισμών (ΕΚ) αριθ. 401/2009 και (ΕΕ) 2018/1999 («ευρωπαϊκό νομοθέτημα για το κλίμα»)» (L 243), με τον οποίο θεσπίζεται ο ευρωπαϊκός ενδιάμεσος στόχος μείωσης των ανθρωπογενών εκπομπών κατά πενήντα πέντε τοις εκατό (55%) έως το 2030, σε σχέση με το 1990, με τελικό στόχο την επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας της Ε.Ε. ως το 2050.

Ο στόχος αυτός απαιτεί ριζικές αλλαγές στον τρόπο παραγωγής και κατανάλωσης ενέργειας. Επιπλέον, η Ελλάδα λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα και πολιτικές για την προσαρμογή στην αναπόφευκτη αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη, θα αποκτήσει σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα και αναμένεται να πετύχει τη μετάβαση με μικρότερο κόστος και κοινωνικά δίκαιο τρόπο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα καλύτερη πρόσβαση σε διεθνείς χρηματοδοτικούς πόρους.

Αντίθετα, η μη έγκαιρη ανάληψη δράσης θα έχει ως αποτέλεσμα την σπατάλη πόρων, τη μειωμένη προσβασιμότητα στις διεθνείς αγορές κεφαλαίου, τη μείωση των επενδύσεων και την αύξηση του κόστους προσαρμογής.

Αναλυτικά η ανάλυση των συνεπειών (PDF)

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

TAGS: #ΠετρέλαιοdieselΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΒΕΝΖΙΝΗειδησειςΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΝεα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο όχημά του και σε τοίχο

    Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο όχημά του και σε τοίχο

    Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο όχημά του και σε τοίχο
  • Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 49χρονου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

    Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 49χρονου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

    Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 49χρονου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης
  • Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος

    Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος

    Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος
  • Πρόστιμο 350 ευρώ αν έχεις αυτά τα φώτα στο αυτοκίνητο – Τι πρέπει να προσέξεις

    Πρόστιμο 350 ευρώ αν έχεις αυτά τα φώτα στο αυτοκίνητο – Τι πρέπει να προσέξεις

    Πρόστιμο 350 ευρώ αν έχεις αυτά τα φώτα στο αυτοκίνητο – Τι πρέπει να προσέξεις
  • Πανελλαδικές 2026: Άνοδος βάσεων για 6 στις 10 σχολές

    Πανελλαδικές 2026: Άνοδος βάσεων για 6 στις 10 σχολές

    Πανελλαδικές 2026: Άνοδος βάσεων για 6 στις 10 σχολές
  • Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου

    Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου

    Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα «βροχή» προστίμων για ανασφάλιστα οχήματα

Νέα «βροχή» προστίμων για ανασφάλιστα οχήματα

24.07.2026 | 15:30
Νέα «βροχή» προστίμων για ανασφάλιστα οχήματα
Σοβαρός κίνδυνος σήμερα στην Εύβοια: Μην μπείτε στην θάλασσα

Σοβαρός κίνδυνος σήμερα στην Εύβοια: Μην μπείτε στην θάλασσα

24.07.2026 | 15:15
Σοβαρός κίνδυνος σήμερα στην Εύβοια: Μην μπείτε στην θάλασσα
Η κακοκαιρία «φέρνει» προβλήματα στην Εύβοια: Ακυρώθηκε μεγάλη συναυλία

Η κακοκαιρία «φέρνει» προβλήματα στην Εύβοια: Ακυρώθηκε μεγάλη συναυλία

24.07.2026 | 15:00
Η κακοκαιρία «φέρνει» προβλήματα στην Εύβοια: Ακυρώθηκε μεγάλη συναυλία
Έφτιαξαν τον δρόμο για ακόμα μια μαγική παραλία της Εύβοιας

Έφτιαξαν τον δρόμο για ακόμα μια μαγική παραλία της Εύβοιας

24.07.2026 | 14:45
Έφτιαξαν τον δρόμο για ακόμα μια μαγική παραλία της Εύβοιας
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο όχημά του και σε τοίχο

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο όχημά του και σε τοίχο

24.07.2026 | 14:30
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο όχημά του και σε τοίχο
Εύβοια: Στο τραπέζι η αναβάθμιση του λιμανιού μετά την επίσκεψη Παλαιολόγου και Μπαράκου

Εύβοια: Στο τραπέζι η αναβάθμιση του λιμανιού μετά την επίσκεψη Παλαιολόγου και Μπαράκου

24.07.2026 | 14:15
Εύβοια: Στο τραπέζι η αναβάθμιση του λιμανιού μετά την επίσκεψη Παλαιολόγου και Μπαράκου
Μητσοτάκης – Παράδοση του Ε65: Aποδεικνύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει και αλλάζει καθημερινά

Μητσοτάκης – Παράδοση του Ε65: Aποδεικνύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει και αλλάζει καθημερινά

24.07.2026 | 14:00
Μητσοτάκης – Παράδοση του Ε65: Aποδεικνύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει και αλλάζει καθημερινά
Θλίψη στην Εύβοια: Άνδρας έχασε την ζωή του

Θλίψη στην Εύβοια: Άνδρας έχασε την ζωή του

24.07.2026 | 13:45
Θλίψη στην Εύβοια: Άνδρας έχασε την ζωή του
Συναγερμός τώρα στην Εύβοια: Ήχησε το 112 για την Κακοκαιρία

Συναγερμός τώρα στην Εύβοια: Ήχησε το 112 για την Κακοκαιρία

24.07.2026 | 13:11
Συναγερμός τώρα στην Εύβοια: Ήχησε το 112 για την Κακοκαιρία
ΔΕΗ Fiber: Επεκτείνεται σε 15 νέες περιοχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη

ΔΕΗ Fiber: Επεκτείνεται σε 15 νέες περιοχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη

24.07.2026 | 13:00
ΔΕΗ Fiber: Επεκτείνεται σε 15 νέες περιοχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Ανακοινώθηκαν έκτακτα μέτρα για την κακοκαιρία στην Εύβοια

Ανακοινώθηκαν έκτακτα μέτρα για την κακοκαιρία στην Εύβοια

24.07.2026 | 12:45
Ανακοινώθηκαν έκτακτα μέτρα για την κακοκαιρία στην Εύβοια
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 49χρονου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 49χρονου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

24.07.2026 | 12:30
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 49χρονου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης
Ακυρώθηκε ακόμα μια εκδήλωση λόγω της κακοκαιρίας στην Εύβοια

Ακυρώθηκε ακόμα μια εκδήλωση λόγω της κακοκαιρίας στην Εύβοια

24.07.2026 | 12:15
Ακυρώθηκε ακόμα μια εκδήλωση λόγω της κακοκαιρίας στην Εύβοια
Αυτό είναι το νέο απόκτημα του Α. Ο. Καρύστου

Αυτό είναι το νέο απόκτημα του Α. Ο. Καρύστου

24.07.2026 | 12:00
Αυτό είναι το νέο απόκτημα του Α. Ο. Καρύστου
Συναγερμός στην Εύβοια: Πλωτό δίχτυ ξεκόλλησε από τη θέση του και παρασύρθηκε στη θάλασσα!

Συναγερμός στην Εύβοια: Πλωτό δίχτυ ξεκόλλησε από τη θέση του και παρασύρθηκε στη θάλασσα!

24.07.2026 | 11:45
Συναγερμός στην Εύβοια: Πλωτό δίχτυ ξεκόλλησε από τη θέση του και παρασύρθηκε στη θάλασσα!
Όλες οι τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Νέα «βροχή» προστίμων για ανασφάλιστα οχήματα

    Νέα «βροχή» προστίμων για ανασφάλιστα οχήματα

    24.07.2026 | 15:30
    Νέα «βροχή» προστίμων για ανασφάλιστα οχήματα
  • Σοβαρός κίνδυνος σήμερα στην Εύβοια: Μην μπείτε στην θάλασσα

    Σοβαρός κίνδυνος σήμερα στην Εύβοια: Μην μπείτε στην θάλασσα

    24.07.2026 | 15:15
    Σοβαρός κίνδυνος σήμερα στην Εύβοια: Μην μπείτε στην θάλασσα
  • Η κακοκαιρία «φέρνει» προβλήματα στην Εύβοια: Ακυρώθηκε μεγάλη συναυλία

    Η κακοκαιρία «φέρνει» προβλήματα στην Εύβοια: Ακυρώθηκε μεγάλη συναυλία

    24.07.2026 | 15:00
    Η κακοκαιρία «φέρνει» προβλήματα στην Εύβοια: Ακυρώθηκε μεγάλη συναυλία
  • Έφτιαξαν τον δρόμο για ακόμα μια μαγική παραλία της Εύβοιας

    Έφτιαξαν τον δρόμο για ακόμα μια μαγική παραλία της Εύβοιας

    24.07.2026 | 14:45
    Έφτιαξαν τον δρόμο για ακόμα μια μαγική παραλία της Εύβοιας
  • Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο όχημά του και σε τοίχο

    Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο όχημά του και σε τοίχο

    24.07.2026 | 14:30
    Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο όχημά του και σε τοίχο
  • Εύβοια: Στο τραπέζι η αναβάθμιση του λιμανιού μετά την επίσκεψη Παλαιολόγου και Μπαράκου

    Εύβοια: Στο τραπέζι η αναβάθμιση του λιμανιού μετά την επίσκεψη Παλαιολόγου και Μπαράκου

    24.07.2026 | 14:15
    Εύβοια: Στο τραπέζι η αναβάθμιση του λιμανιού μετά την επίσκεψη Παλαιολόγου και Μπαράκου
  • Μητσοτάκης – Παράδοση του Ε65: Aποδεικνύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει και αλλάζει καθημερινά

    Μητσοτάκης – Παράδοση του Ε65: Aποδεικνύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει και αλλάζει καθημερινά

    24.07.2026 | 14:00
    Μητσοτάκης – Παράδοση του Ε65: Aποδεικνύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει και αλλάζει καθημερινά
  • Θλίψη στην Εύβοια: Άνδρας έχασε την ζωή του

    Θλίψη στην Εύβοια: Άνδρας έχασε την ζωή του

    24.07.2026 | 13:45
    Θλίψη στην Εύβοια: Άνδρας έχασε την ζωή του
  • Συναγερμός τώρα στην Εύβοια: Ήχησε το 112 για την Κακοκαιρία

    Συναγερμός τώρα στην Εύβοια: Ήχησε το 112 για την Κακοκαιρία

    24.07.2026 | 13:11
    Συναγερμός τώρα στην Εύβοια: Ήχησε το 112 για την Κακοκαιρία
  • ΔΕΗ Fiber: Επεκτείνεται σε 15 νέες περιοχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη

    ΔΕΗ Fiber: Επεκτείνεται σε 15 νέες περιοχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη

    24.07.2026 | 13:00
    ΔΕΗ Fiber: Επεκτείνεται σε 15 νέες περιοχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη
  • Ανακοινώθηκαν έκτακτα μέτρα για την κακοκαιρία στην Εύβοια

    Ανακοινώθηκαν έκτακτα μέτρα για την κακοκαιρία στην Εύβοια

    24.07.2026 | 12:45
    Ανακοινώθηκαν έκτακτα μέτρα για την κακοκαιρία στην Εύβοια
  • Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 49χρονου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

    Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 49χρονου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

    24.07.2026 | 12:30
    Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 49χρονου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης
evima.gr
facebook Youtube Instagram
Επικοινωνία: [email protected] - [email protected]
© 2026 Evima.gr - All rights reserved
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΔΙΑΚΟΠΕΣ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
PRODUCED BY WHISKEY