Ξύλο στα βραβεία MAD: Η γυναίκα με την τεράστια δύναμη ψυχής φώναζε «όχι βία»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξύλο στα βραβεία MAD: Η γυναίκα με την τεράστια δύναμη ψυχής φώναζε «όχι βία»

Την ώρα που χιλιάδες κόσμος περιμένει τα βραβεία MAD VMA, με τα εισιτήρια μάλιστα να είναι sold out, τελικά γίνονται γνωστά για το άγριο ξύλο που έπεσε ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light.

Από χθες έγινε γνωστή η είδηση ότι έπεσε ξύλο στα βραβεία MAD, με τον Snik και τον Light να πιάνονται στα χέρια και μάλιστα εξαιτίας τους να τραυματίζεται και η Ρούλα Κορομηλά και η Έλενα Παπαρίζου να φεύγει τρέχοντας τρομαγμένη και νευριασμένη.

Σήμερα, όπως ήταν και φυσικό, γίνονται γνωστές όλο και περισσότερες λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε και ο χορευτής Τάσος Ξιαρχό, «έτρεξα να πάρω την Τάμτα από την σκηνή γιατί είδα όπλο».

Πέραν το ότι τέτοιες εικόνες, σε βραβεία μουσικής δείχνουν ασέβεια στο κοινό αλλά και στους διοργανωτές, η στιγμή του άγριου καυγά έγινε όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν στην σκηνή για να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου.

Μια γυναίκα σύμβολο, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, που έχει τόση δύναμη να συνεχίζει να προσπαθεί για τη ζωή της, ήρθε αντιμέτωπη ξανά με τη βία. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, φώναζε από την σκηνή «παιδιά, ΟΧΙ ΒΙΑ, σας παρακαλώ».

Η κοπέλα που έχει νιώσει όσο κανείς άλλος την λέξη βία στο κορμί της, ήρθε αντιμέτωπη με κάποιος «άντρες» με «όπλα» και «μπουκέτα» σε ΜΟΥΣΙΚΑ βραβεία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr