ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξύπνησε ο 6χρονος Φώτης μετά το ατύχημα με το καρτ – Συνήλθε από το κώμα

Το μήνυμα που στέλνει ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών
Ξύπνησε ο 6χρονος Φώτης μετά το ατύχημα με το καρτ – Συνήλθε από το κώμα

Το παιδί σύμφωνα με το τοπικό μέσο Tempo24news συνήλθε από το κώμα που βρισκόταν, μετά την αποσωλήνωση που έκαναν στη ΜΕΘ του τμήματος Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο ο μικρός Φώτης έχει αρχίσει και κινεί πόδια και χέρια, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει, κάτι που αναμένεται να γίνει αργότερα.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου του Ρίου Πατρών, το παιδί βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά, αφότου αποσωληνώθηκε.

Με ανάρτησή του λοιπόν, στο Facebook, ο κ. Ηλιάδης έγραψε το εξής σήμερα το μεσημέρι: «Πάμε Φώτη μας, όλη η Ελλάδα μαζί σου. Οι συμμαθητές σου όλοι λένε: Πάμε Φώτη». Στη δημοσίευσή του ανήρτησε και φωτογραφία από τον χώρο που είναι ο 6χρονος Φώτης δείχνοντας πως είναι γεμάτος ζωγραφιές από τους συμμαθητές του μικρού αγοριού που στέλνουν την αγάπη τους.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης, για τον 6χρονο που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αγώνα καρτ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ