«Υποκατάστημα» σκληρών ναρκωτικών σε πολυσύχναστο πάρκο κοντά σε πανεπιστήμιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Υποκατάστημα» σκληρών ναρκωτικών σε πολυσύχναστο πάρκο κοντά σε πανεπιστήμιο

Μπροστά σε ένα «υποκατάστημα» διακίνησης σκληρών ναρκωτικών βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (23/10) περαστικοί σε πάρκο στην οδό Τοιχών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πλησίον του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος».

Όπως φαίνονται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThessToday.gr ναρκωτικά που θα ρίχνονταν στις «πιάτσες θανάτου» της πόλης, βρίσκονται εκτεθειμένα σε κοινή θέα σε ένα πολυσύχναστο πεζόδρομο γεμάτο τουρίστες αλλά και μικρά παιδιά.

Τα «σύνεργα» που μετά από τηλεφώνημα παρελήφθησαν από την Άμεση Δράση, δεν ήταν καν επιμελώς κρυμμένα σε κάποιο σημείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου μέσου, επί τόπου οι αρχές εντόπισαν και συνέλεξαν μέσα σε σακούλες 200 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης (crystal ice), 300 γραμμάρια ηρωίνης και 2 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Όλα τα ευρήματα μεταφέρθηκαν για χημικές αναλύσεις στα εργαστήρια της Δίωξης Ναρκωτικών.

Τι είναι η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη
Όπως αναφέρουν στο ThessToday, έμπειρα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών, η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ή ice ή speed ή crystal meth είναι μια επικίνδυνη και ισχυρή ουσία που ενεργεί ως διεγερτικό. Καταστρέφει συστηματικά τον οργανισμό αναλώνοντας τις φυσικές δυνάμεις και προκαλώντας απώλεια μνήμης, επιθετικότητα, ψυχωτική συμπεριφορά, και πιθανή βλάβη στην καρδιά και τον εγκέφαλο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr