Το Επιμελητήριο Εύβοιας στην έκθεση τουρισμού Yachting Festival στον Άλιμο

Το Επιμελητήριο Εύβοιας με σκοπό την προώθηση του τουρισμού των Γιότ στην Εύβοια προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο φιλοξενίας ευβοϊκών τουριστικών γραφείων και Συνδέσμων Τουρισμού του νομού, στο Yachting Festival που θα λάβει χώρα στην Μαρίνα Αλίμου το διάστημα 11 έως 14 Απριλίου 2019.

Το Επιμελητήριο προτίθεται να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ, διότι αποτελεί ένα σημαντικότατο γεγονός του θαλάσσιου τουρισμού με στόχο την ανάδειξη την προβολή του θαλασσιού τουρισμού αλλά και την προβολή των όμορφων νησιών μας όπως και των πιο απόμερων παράκτιων περιοχών.

Στο Φεστιβάλ στο οποίο θα βρίσκονται πάνω από 200 επισκέψιμα Yachts, θα γίνουν σημαντικά γεγονότα και προώθηση της ιδιαίτερης μορφής τουρισμού στην θάλασσα που έχει σχέση με κανό/ καγιάκ, κωπηλασία, θαλάσσιο σκι, waterboard, jet ski/αξεσουάρ και υπηρεσίες καταδύσεις, surfing/ιστιοσανίδα/αλιεία και πολλά άλλα.

Ταυτόχρονα θα γίνουν σημαντικές Β2Β συναντήσεις και προώθηση των επαγγελματικών σκαφών με εξειδικευμένους Brokers από όλο το κόσμο και την Ελλάδα. Στο χώρο θα βρίσκονται σημαντικές περιοχές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό που μπορούν να φιλοξενήσουν Yachts και να αναδείξουν την περιοχή τους.

Παρακαλούνται τα τουριστικά γραφεία και οι Σύνδεσμοι Τουρισμού Ευβοίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Yachting Festival φιλοξενούμενοι στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Εύβοιας, να συμπληρώσουν σχετική δήλωση ενδιαφέροντος και να την αποστείλουν υπογεγραμμένη στο Επιμελητήριο έως 31 Ιανουαρίου 2019 στο e-mail: [email protected] και στο e-mail: [email protected] Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.