Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το CLLD/LEADER Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το CLLD/LEADER Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας

Την Δευτέρα 1 Ιουλίου, η Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) της Αναπτυξιακής Εύβοιας, στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων (παρεμβάσεις ιδιωτικού χαρακτήρα) στο τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας, διοργανώνει ανοικτές ενημερωτικές εκδηλώσεις στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Ψαχνά στις 12:30 και στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην Ερέτρια στις 19:00.

Οι δυνητικοί δικαιούχοι μπορεί να είναι φυσικά πρόσωπα, υφιστάμενες ή υπό ίδρυση επιχειρήσεις, αγρότες, συνεργατικά σχήματα φορέων, όπως περιγράφονται συγκεκριμένα για κάθε υποδράση ξεχωριστά.
Η περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας περιλαμβάνει το σύνολο των Δημοτικών/Τοπικών Κοινοτήτων των Δήμων Διρφύων-Μεσσαπίων, Ερέτριας, Ιστιαίας-Αιδηψού, Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Χαλκιδέων, εκτός της Δ.K. Χαλκίδας, που εξαιρείται λόγω πληθυσμού.

Η αναλυτική 1η πρόσκληση υποβολής προτάσεων με τα παραρτήματα της έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Εύβοιας: www.anevia.gr .
Πληροφορίες: Τηλεφωνικά 22210 26626 και 22210 89706 (αρμόδιοι: Μαργαρίτης Νικόλαος-Ιωάννης και Αλεξανδρή Θεοδώρα)

Ηλεκτρονικά: [email protected]

Ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας Α.Ε.

Ευάγγελος Κούκουζας

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr