Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το μωρό να κλαίει στο μπαλκόνι
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το μωρό να κλαίει στο μπαλκόνι

Έρευνα για να βρεθούν οι γονείς του 11 μηνών βρέφους που εντοπίστηκε αβοήθητο να κλαίει σε μπαλκόνι διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς, το βρέφος και τα υπόλοιπα τρία παιδιά της οικογένειας έχουν εξαφανιστεί, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και το σενάριο να έφυγαν από τη χώρα.

Ο χειρισμός της υπόθεσης εγείρει ερωτήματα για το γεγονός ότι το βρέφος και τα αδέλφια του δεν μεταφέρθηκαν στον ενδεδειγμένο χρόνο σε δομή προστατευτικής φύλαξης. Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταγγελία για το μωρό που έκλαιγε μόνο του στο μπαλκόνι διαμερίσματος, οι γονείς, ηλικίας 36 και 34 ετών, συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ωστόσο με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. Στο μεταξύ όμως τα παιδιά δεν είχαν μεταφερθεί σε δομή προστατευτικής φύλαξης, με αποτέλεσμα να υπάρξει χρόνος για το ζευγάρι να εξαφανιστεί μαζί με αυτά.

Όπως γράφει το iΕidiseis, ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. να αναζητηθούν τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη δεν εντοπίστηκε κανείς. Σημειώνεται ότι σε περιπτώσεις παραμέλησης μικρών παιδιών προβλέπεται να εξετάζονται από τις ιατρικές και κοινωνικές υπηρεσίες όλα τα τέκνα της οικογένειας.

Πλέον υπάρχουν υποψίες ότι μετά το χθεσινό περιστατικό οι γονείς μπορεί να πήραν τα παιδιά και να επιχείρησαν να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους τη Βουλγαρία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr