Αλλαγή στις μέρες που θα μπαίνουν οι συντάξεις: Γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλλαγή στις μέρες που θα μπαίνουν οι συντάξεις: Γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση

Oπως ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ ήδη από τον ερχόμενο μήνα, οι πληρωμές στους συνταξιούχους θα γίνονται σε δύο ημέρες - και όχι τρεις - όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

Η άρση των μέτρων πρόληψης για τον κορονοϊό είναι η αφορμή για την αλλαγή στις ημέρες που θα πληρώνονται πλέον οι συντάξεις.

Έτσι,όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ ήδη από τον ερχόμενο μήνα, οι πληρωμές στους συνταξιούχους θα γίνονται σε δύο ημέρες – και όχι τρεις – όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, για τους μισθωτούς η ημερομηνία πληρωμής θα είναι η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα, ενώ για τους μη μισθωτούς, θα είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα.

Κατά συνέπεια:

Οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 26/09/2023, ημέρα Τρίτη, για δε τους μισθωτούς στις 28/09/2023, ημέρα Πέμπτη,
Οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 26/10/2023, ημέρα Πέμπτη, για δε τους μισθωτούς στις 30/10/2023, ημέρα Δευτέρα,
Οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 27/11/2023, ημέρα Δευτέρα, για δε τους μισθωτούς στις 29/11/2023, ημέρα Τετάρτη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr