ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χαλκίδα ΤΩΡΑ: Ενημερωτική εκδήλωση της Αναπτυξιακής Εύβοιας για το έργο Skills4Sports

Για το έργο Skills4Sports
Χαλκίδα ΤΩΡΑ: Ενημερωτική εκδήλωση της Αναπτυξιακής Εύβοιας για το έργο Skills4Sports

Η Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε. διοργανώνει αυτή την ώρα Ενημερωτική Εκδήλωση στο πλαίσιο του έργου Skills4Sports«Αύξηση της απασχολησιμότητας των νέων ΕΕΑΚ (Εκτός Εκπαίδευσης, Απασχόλησης και Κατάρτισης), μέσω της καταπολέμησης της έλλειψης επαγγελματικών ικανοτήτων στον αθλητικό τομέα» στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου (Διοικητήριο) στη Χαλκίδα.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του έργου Skills4Sportsκαι των δράσεων του σε περιφερειακό, εθνικό και διακρατικό επίπεδο. Ενώ στη συνέχεια, οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναλύσουν τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές για τη νεολαία, την εκπαίδευση, την απασχόληση και τον αθλητισμό στον Νομό Ευβοίας, σε μία προσπάθεια σύνδεσής του με την στόχευση και το σχεδιασμό του έργου.

Σημειώνεται ότι σκοπός του έργου «Skills4Sports» είναι να αυξήσει την απασχολησιμότητα των νέων της Μεσογείου, ειδικά  αυτών  που  ανήκουν  στην  κατηγορία  των  ΕΑΑΚ  (νέοι  με  λιγότερες  ευκαιρίες  εκπαίδευσης, απασχόλησης και κατάρτισης), μέσω της δημιουργίας νέων επαγγελματιών για τον αθλητικό τομέα (και τον τομέα των e-Sports).

 

Μετά το πέρας της ενημερωτικής εκδήλωσης θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου η οποία είναι προγραμματισμένη στον ίδιο χώρο στις 1.30 μ.μ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ