ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου: «Μονάχα ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»

Εν όψει της επανεκκίνησης του λιανεμπορίου
Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου: «Μονάχα ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»

Εν όψει της επανεκκίνησης του λιανεμπορίου τη Δευτέρα η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του εμπορικού συλλόγου Αλιβερίου στέλνουν το παρακάτω μήνυμα στους εμπόρους της περιοχής:

«Έπειτα από αρκετό καιρό τα μαγαζιά της γειτονιάς σας, τα δικά σας μαγαζιά, είναι και πάλι ανοιχτά και σας περιμένουν.  Ο Εμπορικός Κόσμος και η τοπική οικονομία έχουν πληγεί περισσότερο από ποτέ.  Από εμάς εξαρτάται, εμπόρους και καταναλωτές να ξεπεράσουμε αδελφωμένοι και αυτή τη δοκιμασία.  Η διατήρηση της τοπικής οικονομίας είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας. Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να προσπαθήσουμε τα μέγιστα για να διατηρήσουμε ανοιχτές τις επιχειρήσεις μας και τις θέσεις εργασίας.  Οι έμποροι πρέπει να λειτουργήσουμε με απόλυτη σύμπνοια και ενότητα, σαν ένα πρόσωπο, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό για την ανόρθωση της τοπικής οικονομίας και όχι μόνο της προσωπικής μας επιχείρησης.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να προτιμήσουν τα καταστήματα της γειτονιάς τους. Ψωνίζοντας από ένα κατάστημα της γειτονιάς βοηθάς ένα παιδί να συνεχίσει τις δραστηριότητες του, έναν οικογενειάρχη να προσφέρει τα απαραίτητα στο σπίτι του. Στηρίζεις ανθρώπους δικούς σου γνωστούς που μεγαλώσατε μαζί. Ανθρώπους που τόσα χρόνια έβαζαν πλάτη σε όλες τις πολιτιστικές, αθλητικές κλπ  εκδηλώσεις της περιοχής.

Τα τοπικά καταστήματα τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του Covid 19. Σε αυτά μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας νιώθοντας αληθινά ασφαλείς. Πλήθος εκπτώσεων θα σας περιμένουν! Στηρίζοντας τα καταστήματα της περιοχή μας στηρίζουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Μονάχα ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ