Ενημερωτική εκδήλωση από το Επιμελητήριο Εύβοιας για τα προγράμματα που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες και εν δυνάμει επιχειρηματίες.

Αφορά όλα τα προγράμματα εργασίας και επιχειρηματικότητας που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ, όπως, όπως τα προγράμματα προώθησης στην αυτοαπασχόληση και τα προγράμματα επιχορήγησης πρόσληψης προσωπικού από επιχειρήσεις.
Την ενημέρωση – η οποία εγκαινιάζει την συμφωνία των δύο Φορέων για συνεργασία, με στόχο το μεγαλύτερο όφελος τόσο των επιχειρήσεων όσο και του ανθρωπίνου δυναμικού – θα κάνουν εργασιακοί σύμβουλοι εργοδοτών – στελέχη του ΟΑΕΔ.

Θα γίνει ενημέρωση των επιχειρηματιών, των επαγγελματιών, αλλά και των εν δυνάμει επιχειρηματιών, σε όλα τα προγράμματα εργασίας και επιχειρηματικότητας που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ, όπως :
• Τα προγράμματα προώθησης στην αυτοαπασχόληση.
• Τα προγράμματα επιχορήγησης πρόσληψης προσωπικού από επιχειρήσεις.
Τους ενδιαφερομένους θα ενημερώσουν εργασιακοί σύμβουλοι εργοδοτών – στελέχη του ΟΑΕΔ.
Η Ενημερωτική εκδήλωση εγκαινιάζει την πρόσφατη συμφωνία των δύο Φορέων για συνεργασία, με σκοπό την βελτίωση των δράσεων επιδότησης, στήριξης και επιβράβευσης της εργασίας και με στόχο το μεγαλύτερο όφελος τόσο των επιχειρήσεων όσο και του ανθρωπίνου δυναμικού. Συνεργασία η οποία θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του νέου ρόλου και του νέου προσώπου τόσο του ΟΑΕΔ, όσο και του Επιμελητηρίου.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 11.00 – 14.00 στο Επιμελητήριο Εύβοιας (3ος όροφος)