ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιδότηση καυσίμων: Έρχεται διευρυμένο Fuel Pass- Τι ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η επιδότηση καυσίμων μέσων νέου διευρυμένου Fuel Pass, όπως την προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμφισβήτητα θα δώσει σημαντική ανάσα όσον αφορά τις μετακινήσεις σε Εύβοια και υπόλοιπη χώρα.
Επιδότηση καυσίμων: Έρχεται διευρυμένο Fuel Pass- Τι ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επέκταση της επιδότησης καυσίμων και τους επόμενους μήνες , τόσο για τους πολίτες της Εύβοιας όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα, προανήγγειλε ο  Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή που έδωσε το βράδυ της Τρίτης, στην ΕΡΤ, διευκρινίζοντας πως οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα.

«Θα υπάρχει παρέμβαση και στη βενζίνη και οι ανακοινώσεις θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα από το οικονομικό επιτελείο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ σε επόμενη ερώτηση για το περίγραμμα της νέας επιδότησης καυσίμων απάντησε «πιστεύω ότι ο τρόπος με τον οποίο έχουμε παρέμβει μέχρι σήμερα σάς δίνει ένα περίγραμμα του πώς ενδεχομένως θα παρέμβουμε από εδώ και στο εξής, ίσως και με πιο ενισχυμένο τρόπο».

Με τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κλείδωσε» την νέα επιδότηση καυσίμων σημειώνοντας «πιστεύω ότι το αντέχουμε δημοσιονομικά» ενώ άφησε ανοιχτό το πότε θα λήξει η στήριξη αυτή απαντώντας σχετικά πως «θα αφορά τους επόμενους μήνες. Δεν θα αφορά μόνο τις μετακινήσεις των διακοπών, αλλά θα αφορά τους επόμενους μήνες».

«Αναγνωρίζω απόλυτα πόσο δύσκολο είναι για μια οικογένεια η οποία θέλει να φύγει διακοπές και πρέπει να φύγει με το αυτοκίνητό της γιατί δεν έχει άλλη επιλογή, τουλάχιστον να υπάρχει μία ανάσα ως προς τις μετακινήσεις των καλοκαιρινών διακοπών για τα έξοδα των καυσίμων» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε, επίσης, και στην επιδότηση ρεύματος μέσω του Power Pass η πλατφόρμα για το οποίο ανοίγει την Παρασκευή 17/06 κάνοντας λόγο για «μια σημαντική παρέμβαση όσον αφορά στο ηλεκτρικό ρεύμα» η οποία, όπως διεμήνυσε, «θα συνεχιστεί για όσο χρόνο χρειάζεται».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ