Επίσκεψη στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίσκεψη στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας

Τι ζήτησε ο Γιάννης Γεροντίτης από τα στελέχη της Κτηματικής Υπηρεσίας Εύβοιας

Την άμεση υλοποίηση και την εφαρμογή διορθωτικών παρεμβάσεων στις ισχύουσες διατάξεις για τους όρους παραχώρησης άδειας λειτουργίας σε επιχειρήσεις που λειτουργούν σε περιοχές αιγιαλού και παραλίας, ως επείγουσα αναγκαιότητα έθεσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης, στα στελέχη της Κτηματικής Υπηρεσίας Εύβοιας, κατά την διάρκεια επίσκεψης του στα γραφεία της.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου χαρακτήρισε ως κρίσιμες τις στιγμές για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μετά από τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, από την πολύ μεγάλη διάρκεια κρίσης που δημιουργεί η πανδημία.

Για το λόγο αυτό τόνισε ότι, επιβάλλονται οι εν λόγω παρεμβάσεις, ώστε να καταστεί εφικτή η ομαλή επαναλειτουργία αυτών των καταστημάτων, μέσα από στοχευμένες πρακτικές και διαδικασίες που θα εξασφαλίζουν την ευελιξία και την ταχύτητα αδειοδότησης τους.
Σημειώνεται ότι η ανταπόκριση των στελεχών της Κτηματικής Υπηρεσίας Εύβοιας, στο όλο πλαίσιο που έθεσε ο κ. Γεροντίτης για την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων που λειτουργούν σε περιοχές αιγιαλού και παραλίας, ήταν εξαιρετικά θετική.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr