Εύβοια: Άραβες επιχειρηματίες «φλερτάρουν» με τις ομορφιές του νησιού – Έρχεται νέα επένδυση;
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εύβοια: Άραβες επιχειρηματίες «φλερτάρουν» με τις ομορφιές του νησιού – Έρχεται νέα επένδυση;

Άραβες επενδυτές έχουν δείξει ενδιαφέρον για την Ευβοια

Με Άραβες επενδυτές συναντήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο ευβοιώτης επιχειρηματίας Δημήτρης Κωνσταντίνου.

Φέτος στη ΔΕΘ τιμώμενη χώρα ήταν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έτσι ο κ Κωνσταντίνου βρέθηκε στο περίπτερο του Αραβικού Επιμελητηρίου πραγματοποιώντας κάποιες επαφές με Άραβες επενδυτές και συγκεκριμένα με τον Σουλτάνο Abdalla Alali, και τους συνεργάτες του, στους οποίους παρουσίασε τις μοναδικές φυσικές ομορφιές της Εύβοιας, επισημαίνοντας φυσικά τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρει απλόχερα ο τόπος.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι Άραβες φάνηκαν να ενθουσιάζονται με το project που ο ίδιος έχει εκπονήσει για την Εύβοια.

Εξάλλου η δυναμική παρουσία των ΗΑΕ στη ΔΕΘ με αφορμή και το γεγονός πως ήταν η τιμώμενη χώρα δείχνει το έντονο ενδιαφέρον τους για να αφήσουν χρήματα στα ελληνικά ταμεία με επενδύσεις και ευρύτερες συνέργειες.

Σύντομα μάλιστα αντιπροσωπεία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν αποκλείεται να επισκεφθεί την Εύβοια προκειμένου να δει δια ζώσης τι επενδύσεις θα μπορούσαν να γίνουν στο νησί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr