Φορολογικές δηλώσεις 2022: Ποιοι έχουν προθεσμία μόλις 72 ωρών
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2022: Ποιοι έχουν προθεσμία μόλις 72 ωρών

Iδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν φορολογούμενοι τόσο στην Εύβοια όσο και στην υπόλοιπη χώρα καθώς μερίδα πολιτών έχει προθεσμία υποβολής της φορολογικής δήλωση, μόλις 72 ώρες.

“Καμπανάκι” τόσο για τους πολίτες στην Εύβοια όσο και σε όλη την Ελλάδα αναφορικά με την φορολογική δήλωση 2022 αφού όσοι εξ αυτών έχουν υποβάλλει αίτηση για το Power Pass θα πρέπει εντός 72 ωρών να την υποβάλλουν εφόσον δεν θέλουν να το χάσουν.

Πιο συγκεκριμένα προθεσμία 72 ωρών έχουν:

Όσοι υποβάλουν για πρώτη φορά φέτος φορολογική δήλωση: Αυτοί οι φορολογούμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να την υποβάλουν πριν την αντίστοιχη αίτησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για το Power Pass, καθώς για τη χορήγησή του θα ληφθεί υπόψη το καθαρό οικογενειακό εισόδημα – που αποκτήθηκε το 2021 – μετά την αφαίρεση των φόρων.

Όσοι είναι δικαιούχοι της επιδότησης για τους λογαριασμούς ρεύματος της φοιτητικής κατοικίας:

Οι φορολογούμενοι που δηλώνουν τους φοιτητές ως εξαρτώμενα μέλη (εισοδήματα 2021) θα πρέπει – πριν μπουν στην πλατφόρμα του Power Pass – να έχουν συμπληρώσει στον πίνακα 6 του εντύπου Ε1 (ενοίκιο φοιτητικής κατοικίας) τον αριθμό της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της κατοικίας και να συμπληρώσουν στην ηλεκτρονική αίτηση την ένδειξη που αφορά τη φοιτητική κατοικία, αλλά και τη δική τους κύρια κατοικία.

Σημειώνεται πως η Πέμπτη 30 Ιουνίου είναι η τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης για το επίδομα ρεύματος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr