ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Φωτιά» η τιμή της βενζίνης: Έρχεται νέα αύξηση τις επόμενες ημέρες

Η πρόταση για αλλαγή της τιμής μια φορά την εβδομάδα.
«Φωτιά» η τιμή της βενζίνης: Έρχεται νέα αύξηση τις επόμενες ημέρες

Νέες αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης προανήγγειλε το πρωί της Παρασκευής (17/6) η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα.

«Τα τιμολόγια που έρχονται είναι όλα με αύξηση. Γι’ αυτό ο μέσος όρος στην αμόλυβδη στην Αττική είναι 2,43 ευρώ το λίτρο», τόνισε η κ. Ζάγκα μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής, «όσοι έχουμε παλιά παραλαβή είμαστε στο 2,40 ευρώ, αλλά οι καινούριες παραλαβές συνέχεια ανεβαίνουν. Γι’ αυτό βλέπετε πολλά μαγαζιά με 2,50 ευρώ και 2,55 ευρώ και μιλάμε για την Αττική».

Η πρόταση προς την κυβέρνηση για τις αλλαγές στην τιμή της βενζίνης

Η ίδια διατύπωσε και μια πρόταση προς την κυβέρνηση: «Προτείνω επειδή έρχονται συνέχεια αυξήσεις στα τιμολόγια, η κυβέρνηση να κάνει κάτι που είχαν κάνει πριν περίπου 10 χρόνια, μια φορά την εβδομάδα να γίνεται η αλλαγή της τιμής, όπου θα φαίνεται το σύνολο της αύξησης, για να πάψει ο καυγάς», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, εφιστά την προσοχή προς τους καταναλωτές λέγοντας ότι «πολλοί πάνε σε φτηνά μαγαζιά και την πατάνε. Αυτήν την εποχή δεν υπάρχουν πραγματικά φθηνές τιμές κάτω από την τιμή διυλιστηρίου».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ