Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει σε τρεις κλαδικές εκθέσεις – Τα βήματα για δηλώσεις συμμετοχής
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει σε τρεις κλαδικές εκθέσεις – Τα βήματα για δηλώσεις συμμετοχής

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την συμμετοχή της στην τριπλή συνδυαστική Έκθεση «MEAT & GRILL DAYS» (για το κρέας και τα προϊόντα του), «DAIRY EXPO» (για τη γαλακτοκομία και την τυροκομία) και «FROZEN FOOD» (για κατεψυγμένα τρόφιμα) καθώς και της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας («FOOD LOGISTICS»)

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την συμμετοχή της στην τριπλή συνδυαστική Έκθεση «MEAT & GRILL DAYS» (για το κρέας και τα προϊόντα του), «DAIRY EXPO» (για τη γαλακτοκομία και την τυροκομία) και «FROZEN FOOD» (για κατεψυγμένα τρόφιμα) καθώς και της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας («FOOD LOGISTICS») που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων αυτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί συγχρόνως, 12-14 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo», στην Αθήνα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Εκθέτες και επαγγελματίες επισκέπτες θα συναντηθούν στο εκθεσιακό event, ενώ στο πλαίσιο λειτουργίας του θα πραγματοποιηθούν γευστικές δοκιμές, διαγωνισμοί, ημερίδες, σεμινάρια, επιδείξεις τεμαχισμού κρέατος και παραγωγής τυριού κ.α.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει με εκθεσιακό χώρο τόσο στο HALL 1 όσο και στο HALL2, με τα αντίστοιχα εκθέματα των παραγωγών και των επιχειρήσεων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να επιδείξουν τα προϊόντα τους και να συναντήσουν νέους δυναμικούς πελάτες, διευρύνοντας τα δίκτυα εμπόρων από όλη τη χώρα και προσεγγίζοντας νέες αγορές.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο χώρο της Περιφέρειας, είναι να εδρεύουν εντός της Στερεάς Ελλάδας και η επωνυμία τους ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων τους να μην παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη (επιδοτείται στο μεγαλύτερο τμήμα του από την Περιφέρεια) ανέρχεται σε 200 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.
Οι θέσεις για τη συμμετοχή στον εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://forms.gle/8MLGNbb42tBFRcVN6
Η αίτηση θα οριστικοποιείται με την καταβολή προκαταβολής στο 30% του κόστους, δηλαδή 60 ευρώ συν ΦΠΑ εντός δύο εργάσιμων ημερών από τη συμπλήρωση της αίτησης.
Για περισσότερες πληροφορίες: Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τηλ.: 2231030190 & e-mail: [email protected]
[ ΕΚΘΕΜΑΤΑ
Προϊόντα κρέατος / Σφαγεία εμπορίας κρέατος / Αλλαντικά / Τυροκομικά / Γαλακτοκομικά / Gourmet Delicatessen / Κατεψυγμένα Τρόφιμα / Γενικά προϊόντα αγροδιατροφής
ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΑ ΕΚΘΕΤΗ
Ατομικό περίπτερο 10 τ.μ. που θα περιλαμβάνει μοκέτα, τραπέζι, τρεις καρέκλες, τέσσερα ράφια ή έξτρα τραπέζι, μετώπη με την επωνυμία του εκθέτη και σήμανση με τα διακριτικά της επιχείρησης και της Περιφέρειας.
Καθώς και 100 προσκλήσεις ανά εκθέτη και εγγραφή στο διανεμόμενο κατάλογο εκθετών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr