Πάτρα: Εργοδότης Μάνου Δασκαλάκη «Δεν έχω λόγο να τον απολύσω, έχει πάρει άδεια»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάτρα: Εργοδότης Μάνου Δασκαλάκη «Δεν έχω λόγο να τον απολύσω, έχει πάρει άδεια»

Είναι υποδειγματικός υπάλληλος λέει ο εργοδότης του πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα

Εργοδότης Μάνου Δασκαλάκη: «Είναι υποδειγματικός υπάλληλος, δεν έχω λόγο να τον απολύσω, έχει πάρει άδεια»

 

Ο εργοδότης του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε για την επικοινωνία που είχε με τον πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ διερευνάται και η σύνδεσή της με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, εργάζεται σε εταιρεία ταχυμεταφορών. Από την Τετάρτη, όταν και πραγματοποιήθηκε η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος, με διάφορες πληροφορίες να κάνουν λόγο περί απόλυσής του από τη δουλειά του.

 

 

Ο υπεύθυνος της εταιρίας που εργαζόταν, κ. Ανδρέας Παπαδάτος, μίλησε στο thebest.gr για τον Μάνο Δασκαλάκη, κάνοντας λόγο για έναν υποδειγματικό υπάλληλο.

Τι είπε ο εργοδότης του Μάνου Δασκαλάκη για τον υπάλληλό του

«Ο Μάνος είναι σε άδεια μέχρι να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να έρθει κανονικά στη δουλειά του με όλα αυτά που συμβαίνουν. Η σχέση μας ήταν αυστηρά επαγγελματική και δεν γνώριζα τι συμβαίνει στο σπίτι του. Συμπαρασταθήκαμε στο πένθος του, όπως όλοι οι γνωστοί και η κοινωνία. Την Ρούλα Πισπιρίγκου την συνάντησα μόνο στις κηδείες των παιδιών. Είχα αγωνία πώς τα έβγαζαν πέρα από όλες τις απόψεις», ανέφερε ο κ. Παπαδάτος και συμπλήρωσε:

«Ο Μάνος είναι ένας νέος άνθρωπος, ένας υποδειγματικός υπάλληλος. Όταν έμαθα για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, επικοινώνησα μαζί του, ήταν σοκαρισμένος. Ζήτησε να πάρει άδεια και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν έχω λόγω από τη στιγμή που είχαμε άψογη συνεργασία, δεν έχω λόγο να τον απολύσω. Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν και τίποτα αλλά είμαστε σε δύσκολη θέση και όλη η ιστορία είναι θλιβερή. Είναι δύσκολο αυτός ο άνθρωπος να συνεχίσει τις δραστηριότητες του, όμως αν δεν εμπλέκεται πουθενά, θα του έχουμε κλείσει την πόρτα αναίτια αν τον διώξουμε. Δεν έχω αφορμή για κάτι τέτοιο, αν και ξανά λέω ότι δεν ξέρω αν από εδώ και πέρα μπορεί να έχει μία φυσιολογική ζωή».

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr