Πρεμιέρα αύριο για το «καλάθι των νονών» – Τι θα περιλαμβάνει
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρεμιέρα αύριο για το «καλάθι των νονών» – Τι θα περιλαμβάνει

Έρχεται το νέο εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού με προϊόντα για τα βαφτιστίρια

Νέο πασχαλινό καλάθι τίθεται σε λειτουργία από αύριο Τετάρτη 29 Μαρτίου και μέχρι το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου για καταστήματα παιχνιδιών αλλά και σουπερμάρκετ.

 

Συγκεκριμένα, πρεμιέρα κάνει αύριο το «καλάθι των νονών» το οποίο θα περιλαμβάνει προϊόντα για να διευκολύνει τους νονούς και τις νονές που θέλουν να αγοράσουν τα δώρα για τα βαφτιστήρια τους.

Τι θα περιλαμβάνει

Το «καλάθι του νονού» κάνει πρεμιέρα αύριο Τετάρτη 29 Μαρτίου και αφορά τις αγορές για λαμπάδες και παιχνίδια και θα εφαρμοστεί σε καταστήματα παιχνιδιών.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA οι κατηγορίες παιχνιδιών που θα διαμορφωθούν από το αρμόδιο υπουργείο και από την κάθε επιχείρηση, η οποία θα επιλέγει κάθε εβδομάδα τα προϊόντα που θα είναι στους καταλόγους της. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κατηγορίες θα είναι όμοιες με εκείνες του καλαθιού των Χριστουγέννων, προσθέτοντας λαμπάδες με παιχνίδια.

 

 

Θα περιλαμβάνει δώδεκα κατηγορίες παιχνιδιών ως εξής:

λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

 

 

Όπως αναφέρει το MEGA παρατηρείται αύξηση από τη περσινή χρονιά τόσο στα αυγά όσο και στις λαμπάδες. Για παράδειγμα το πασχαλινό αυγό 220γρ με παιχνίδι κοστίζει 9,40 ευρώ, δηλαδή ένα ευρώ πάνω από το 2022 που κόστιζε 8,37. Η λαμπάδα με δώρο φέτος κοστίζει 20 ευρώ σε σχέση με το 2022 που κόστιζε 18 ευρώ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr