Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε θα καταβληθούν από όλα τα Ταμεία – Αναλυτικά οι ημερομηνίες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε θα καταβληθούν από όλα τα Ταμεία – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων Οκτωβρίου για όλα τα Ταμεία

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων Οκτωβρίου για όλα τα Ταμεία που αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους, το πρόγραμμα πληρωμής των συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:

– Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.

– Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

– Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr