Σύσκεψη της επιτροπής διαχείρισης κρίσεων υπό τον πρωθυπουργό για την ενέργεια
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σύσκεψη της επιτροπής διαχείρισης κρίσεων υπό τον πρωθυπουργό για την ενέργεια

Η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και της ομάδας διαχείρισης κρίσεων στο υπουργείο Ενέργειας όπως είπε ο κ. Οικονόμου θα έχει αντικείμενο τις εξελίξεις για την λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας ενέργειας

Σύσκεψη για τα ζητήματα της ενέργειας θα γίνει το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και της ομάδας διαχείρισης κρίσεων στο υπουργείο Ενέργειας όπως είπε ο κ. Οικονόμου θα έχει αντικείμενο τις εξελίξεις για την λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας ενέργειας και την επικαιροποίηση των πρωτοβουλιών ενόψει του χειμώνα, αλλά και της παρουσίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά τον εκλογικό νόμο επιπρόσθετα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης είπε ότι «υπάρχουν ζητήματα τα οποία οφείλει κανείς να προσμετρά».

Σημείωσε ότι δεν έχει να προσθέσει περισσότερα πράγματα παρά μόνον ότι ο εκλογικός νόμος θα πρέπει να οδηγεί σε ισχυρές κυβερνήσεις και να αποτρέπει την ακυβερνησία.

Ο κ. Οικονόμου, επί του θέματος δέχθηκε πολλές σχετικές ερωτήσεις, ανέφερε όμως ότι «Ο πρωθυπουργός θα το κάνει στον χρόνο που επιλέξει αν το επιλέξει».

Η ελληνική κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να μην αναλώνεται σε κάθε είδους εσωστρέφεια, ανέφερε εκτός των άλλων τονίζοντας πως  «το επόμενο διάστημα θα δοκιμαστούν σκληρά οι αντοχές μας»

«Η εφιαλτική εκτίναξη των τιμών του φυσικού αερίου είναι ένα γεγονός που το νιώθουμε όλοι. Η ποιότητα ζωής των πολιτών υποβαθμίζεται στην Ευρώπη. Δεν καταπονούνται μόνο τα χαμηλά στρώματα, αλλά και η μεσαία τάξη», δήλωσε ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στις διεθνείς προκλήσεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr