Τι πρότεινε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας στην ημερίδα για τις επιχειρήσεις εν μέσω πανδημίας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι πρότεινε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας στην ημερίδα για τις επιχειρήσεις εν μέσω πανδημίας

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή μετέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη καθημερινά πλέον στις συναλλαγές τους.

Με τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Λειτουργία Επιχειρήσεων και Συναλλαγές με τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε συνθήκες Πανδημίας».
Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή μετέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη καθημερινά πλέον στις συναλλαγές τους.
Η Πρόεδρος επεσήμανε την απόλυτη ανάγκη για τη καθιέρωση ενός αποτελεσματικού Δημόσιου μηχανισμού που θα απελευθερώσει πολύτιμο χώρο και χρόνο για τον δημόσιο τομέα, θα περιορίσει τις «φυσικές» επαφές ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και θα απαλλάξει τις επιχειρήσεις και τους πολίτες από ένα μεγάλο λειτουργικό και οικονομικό βάρος.
Η πρόταση τέθηκε διότι πολλές φορές η πολυπλοκότητα και η καθυστέρηση στην παροχή των υπηρεσιών, σε συνάρτηση με την πολυδιάσπαση των φορέων που εμπλέκονται σε ένα θέμα το οποίο απασχολεί την επιχείρηση, αποτελούν λόγους χρονοβόρας ταλαιπωρίας για τους επιχειρηματίες.
Η Διαδικτυακή Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το 9ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και την ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Ευβοίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr