ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρίτη πληρωμή στο πλαίσιο του ειδικού καθεστώτος στήριξης των επιχειρήσεων της Βόρειας Εύβοιας

Χρ. Τριαντόπουλος: Τρίτη πληρωμή στο πλαίσιο του ειδικού καθεστώτος στήριξης των επιχειρήσεων της Βόρειας Εύβοιας - 1,75 εκατ. ευρώ σε 423 δικαιούχους
Τρίτη πληρωμή στο πλαίσιο του ειδικού καθεστώτος στήριξης των επιχειρήσεων της Βόρειας Εύβοιας

Συνεχίστηκε, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, η καταβολή οικονομικής στήριξης στις επιχειρήσεις της Βόρειας Εύβοιας, στο πλαίσιο του ειδικού καθεστώτος στήριξης των επιχειρήσεων των Δήμων Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Ιστιαίας-Αιδηψού, οι οποίες υπέστησαν άμεσες και έμμεσες απώλειες εξαιτίας των μεγάλων πυρκαγιών του καλοκαιριού. Ειδικότερα, πιστώθηκαν τηΔευτέρα 1.749.236,49 ευρώ σε 423 δικαιούχους επιχειρήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζονται οι πληρωμές στο πλαίσιο του ειδικού καθεστώτος στήριξης των επιχειρήσεων των Δήμων Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Ιστιαίας-Αιδηψού, οι οποίες υπέστησαν άμεσες και έμμεσες απώλειες εξαιτίας των μεγάλων πυρκαγιών του καλοκαιριού. Ειδικότερα, σε αυτόν τον τρίτο γύρο πληρωμών, πιστώθηκαν περίπου 1,75 εκατ. ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς 423 δικαιούχων επιχειρήσεων. Συνολικά έχουν καταβληθεί μέχρι τώρα 6.339.985,52 ευρώ σε 1.276 επιχειρήσεις. Η διαδικασία συνεχίζεται, προκειμένου να συμβάλουμε στη στήριξη και στην τόνωσητης οικονομικής δραστηριότητας στη Βόρεια Εύβοια».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ