Ξεκίνησε το «καλάθι των νονών» – Τσουχτερά τα Πασχαλινά εδέσματα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκίνησε το «καλάθι των νονών» – Τσουχτερά τα Πασχαλινά εδέσματα

Έκανε πρεμιέρα το «καλάθι των νονών» σε μαγαζιά με παιχνίδια
Πρεμιέρα έκανε σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου το «καλάθι των νονών» σε μαγαζιά με παιχνίδια, προκειμένου να διευκολύνει τις αγορές για τα δώρα από νονούς και νονές στα βαφτιστήρια τους για το Πάσχα.
Στο εν λόγω καλάθι περιλαμβάνονται παιχνίδια και λαμπάδες και θα εφαρμοστεί μέχρι το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου.

 

Συνολικά περιλαμβάνει 12 κατηγορίες παιχνιδιών:

λαμπάδες και παιχνίδια, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

 

«Τσουχτερά» τα πασχαλινά εδέσματα

 

Στα σούπερ μάρκετ και τα ζαχαροπλαστεία πάντως έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του και ένα από τα παραδοσιακά γλυκά εδέσματα του Πάσχα, που δεν είναι άλλο από το τσουρέκι.

Οι τιμές ποικίλουν, με ένα τσουρέκι των 500 γρ στα σούπερ μάρκετ να κοστίζει από 3 μέχρι και 4 ευρώ ενώ το 2022 κόστιζε από 2,40 μέχρι 3,50 ευρώ.

Σε ένα φούρνο το κιλό κοστίζει μέχρι και 19 ευρώ, από 15 που έφτανε το 2022.

Ωστόσο ούτε η επιλογή για ψήσιμο στο σπίτι βγαίνει τόσο… φθηνή, καθώς κοστίζει γύρω στα 13 ευρώ, ενώ πέρυσι ήταν στα 11,10 ευρώ.

Το παραδοσιακό πασχαλινό σοκολατένιο αυγό, βάρους 220 ευρώ στα ζαχαροπλαστεία κυμαίνεται φέτος από 17 έως και 25 ευρώ, όταν το 2022 κόστιζε από 15 έως 22 ευρώ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr