Ελένη Μιτζιφίρη-Καταγγελία για τον ΔΟΑΠΠΕΧ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελένη Μιτζιφίρη-Καταγγελία για τον ΔΟΑΠΠΕΧ

Ελένη Μιτζιφίρη-‘Ακόμη μια φορά, γίναμε μάρτυρες της ανικανότητας της παρούσας δημοτικής αρχής και ειδικότερα του ΝΠΔΔ που αφορά τον αθλητισμό, σε όλους μας τον γνωστό ΔΟΑΠΠΕΧ.

Σ’ ένα σκεπαστό γήπεδο, στο οποίο καλούνται επί καθημερινής βάσεως να προπονούνται παιδιά και έφηβοι από 5-15 ετών, χωρίς καν τα βασικά, αυτά της θέρμανσης, της ψύξης, της καθαριότητας, της απολύμανσης, σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη γεγονότος που προκάλεσε την δικαιολογημένη αγανάκτηση όλων μας, γονέων, παιδιών, προπονητών, παραγόντων.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού της κατηγορίας παίδων της ομάδας μας, έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι, τα ενδύματά τους, οι σάκοι τους και γενικότερα όλος ο εξοπλισμός τους , ήταν πεταμένος εκτός!!! Αποδυτηρίων από την ομάδα ανδρών του ΓΑΣΝΑ…

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα τολμούσε να συμβεί στην περίπτωση παρουσίας φύλακα στην εν’ λόγω εγκατάσταση, η οποία δεν πληροί τις προϋποθέσεις που προανέφερα, πόσο μάλλον αυτή την πολυτέλεια της φύλαξης.

Αγαπητοί προπονητές , παράγοντες και παίκτες της ομάδας του ΓΑΣΝΑ, τα παιδιά που εκδιώξατε, θα μπορούσαν να ήταν παιδιά σας. Δεν νομίζω να θέλατε τα δικά σας παιδιά, να αλλάζουν μέσα στο κρύο και σε κοινή θέα στην εξέδρα. Όσο για τον ΔΟΑΠΠΕΧ, τι να πω, μάλλον τους έχει απορροφήσει όλους η προετοιμασία του τελευταίου καρναβαλιού, το οποίο θα είναι και η τελευταία παράσταση της παρούσας δημοτικής αρχής. Δεν θέλω να την χαρακτηρίσω σαν θεατρική, γιατί θα προσβάλλω το έργο και την αξία του θεάτρου και των ηθοποιών’.

Ελένη Μιτζιφίρη

Πρόεδρος Γ .Ε. Ν. Αρτάκης ΄Αλέξανδρος΄

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr