ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Προκόπης Αλέξης υποψήφιος με τη Συμπολιτεία του Μπουραντά-Διαβάστε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ δήλωση του στο ΕviaVima για την υποψηφιότητα του

Ο Προκόπης Αλέξης υποψήφιος με τη Συμπολιτεία του Μπουραντά-Διαβάστε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ δήλωση του στο ΕviaVima για την υποψηφιότητα του

Με την  “Συμπολιτεία Πολιτών” του Θανάση Μπουραντά, για την Δημοτική Κοινότητα Αλιβερίου, θα είναι υποψήφιος ο  Προκόπης Αλέξης, Πρόεδρος του Ν.Ο.Αλιβερίου.

Ο 44χρονος Προπονητής Κολύμβησης & Υδατοσφαίρισης, πατέρας δύο αγοριών, αποφάσισε εκτός από τον Υγρό Στίβο να δώσει τον αγώνα του και σε αυτόν της αυτοδιοίκησης.

Οι εμπειρία του σε αρκετά θέματα, ιδίως στον Αθλητισμό, αλλά και η διάθεσή του για προσφορά στην Πόλη του, είναι εφόδια τα οποία καλείται να τα αξιοποιήσει για το κοινό καλό. Ξέρει ότι οι ανάγκες των πολιτών είναι και δικές του ανάγκες και οι απαιτήσεις τους είναι και δικές του.

Προκόπης Αλέξης 

“Μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας επίγνωση των προβλημάτων αλλά και τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας, αποφάσισα να βάλω την “μικρή μου πλάτη” αλλά την Μεγάλη μου Διάθεση και Εμπειρία σε αρκετά θέματα και να τεθώ υπό την κρίση σας για την Δημοτική κοινότητα Αλιβερίου, ήταν και η προϋπόθεση για να είμαι υποψήφιος.

Η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ με τα αυτοδιοικητικά, ήθελα να είναι για την Πόλη που ζω, νοιάζομαι, μεγάλωσα, δραστηριοποιούμαι, μεγαλώνω τα παιδιά μου.

Και αν η επιλογή μου, για το που θα είμαι υποψήφιος έπαιξε ρόλο το Συναίσθημα, για το με ποιον υποψήφιο Δήμαρχο συμπολιτεύομαι, η επιλογή ήταν Συνειδητή και αυτός είναι ο Θανάσης Μπουραντάς και η “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ”.

Επέλεξα έναν υποψήφιο Δήμαρχο όπου την επόμενη μέρα, απερίσπαστος από το οτιδήποτε, θα είναι στο γραφείο του, για να διασφαλίσει τα όσα έχουν δρομολογηθεί. Δεν επέλεξα ένα υποψήφιο Δήμαρχο με αστερίσκους και εάν, εφόσον, ίσως. Επέλεξα έναν υποψήφιο Δήμαρχο που ξαναέβαλε τον Δήμο στις ράγες τις οικονομικής σταθερότητας.

Δεν επέλεξα αυτόν που εκτροχίασε και διακινδύνεψε την αυτοτέλεια του Δήμου και την Προοπτική του στο μέλλον.

Επιλέγω την Δράση και όχι την Περιπέτεια της επόμενης ημέρας. Επιλέγω τις νόμιμες διαδικασίες και όχι τις “αναπόφευκτες” παρατυπίες. Επιλέγω λύσεις στα προβλήματα και όχι την επισήμανση τους και την απλή διαμαρτυρία. Επιλέγω τις άβολες Αλήθειες και όχι τα όμορφα ψέμματα.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετέχουν αξιόλογα άτομα, που έχουν την διάθεση και την όρεξη να συμβάλουν την επομένη, Στηρίξτε τα, η επιλογή θα είναι δική σας και μόνο, κανένας δεν μπορεί να σας επιβάλει το οτιδήποτε, άλλωστε δεν έχει κανένας αυτό το δικαίωμα!

Αυτό που εμείς έχουμε υποχρέωση, ως υποψήφιοι που μπαίνουμε στην διαδικασία των Δημοτικών εκλογών, είναι, να σας ενημερώνουμε για το πως έχουν τα πράγματα και να σας λέμε τις αλήθειες, τα επιχειρήματά μας και τις σκέψεις μας. Μέχρι Εκεί!

Δεν είμαστε κάτι το διαφορετικό από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Μάλλον καθόλου διαφορετικοί. Έχουμε όπως όλοι σας τις έννοιες μας, τις αγωνίες μας,  έχουμε οικογένεια,  παιδιά, τους φίλους μας, παλεύουμε για την καθημερινότητα.

Και γι αυτό αγωνιούμε κι ελπίζουμε για την πόλη μας. Και θέλουμε να την δούμε να γίνεται καλύτερη. Το “όλοι ίδιοι είναι”, αποτελεί μια εύκολη απάντηση, στην ερώτηση “με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις”;.

Κάποιους τους βολεύει αυτό και κάποιοι συνέβαλαν και άφησαν με την νοοτροπία τους και την συμπεριφορά τους στα κοινά, να επικρατήσει αυτή η άποψη. Προφανώς όμως και Δεν είναι ίδιοι όλοι!

Το Αλιβέρι Δικαιούται, το Αλιβέρι όμως θα πρέπει να πάψει να Ζητά αλλά να Απαιτεί κι αυτό θα ΓΙΝΕΙ!

Καλή επιτυχία ΑΛΙΒΕΡΙ”

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr