Συνεδριάζει στις 20 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Κύμης Αλιβερίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει στις 20 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Κύμης Αλιβερίου

Συνεδριάζει στις 20 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Κύμης Αλιβερίου

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών (αριθ. αποφ. 210/14 ), που θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Ενημέρωση για την σκοπιμότητα τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
2. Λήψη απόφασης περί καθορισμού αποζημίωσης μελών του Δημοτικού Συμβούλιου.
3. Λήψη απόφασης περί «Έγκριση ή μη της δήλωσης διακοπής εργασιών για το έργο: «Αναβάθμισης Παζαριού Αυλωναρίου».
4. Λήψη απόφασης περί «Έγκριση ή μη του 1ο Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Επισκευή κτιρίου και διαμόρφωση αύλειου χώρου Δημαρχείου Κριεζών».
5. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση αύλειου χώρου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αγ. Λουκά».
6. Λήψη απόφασης σχετικά με την αναγκαστική απαλλοτρίωση του ακινήτου του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Κύμης, που βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Κύμης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
7. Λήψη απόφασης περί αποδοχή της απόφασης ένταξης του έργου: «Ολοκλήρωση έργου Αποκατάστασης ΧΑΔΑ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου (Συμπληρωματική σύμβαση έργου «Αποκατάσταση τεσσάρων ΧΑΔΑ του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου) στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».
8. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της υψομετρικής μελέτης, εντός της επεκτάσεως του Σχεδίου πόλεως Αλιβερίου ΠΕ Ι, της ΔΕ Ταμυνέων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
9. Λήψη απόφασης σχετικά με την ομαλή πρόσβαση και σήμανση της ανωνύμου οδού ήπιας κυκλοφορίας μεταξύ των οδών Μεταξά και Γλάρου του σχεδίου πόλεως Αλιβερίου.
10. Λήψη απόφασης περί ορθή επανάληψη της υπ΄αριθ. 274/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

11. Λήψη απόφαση σχετικά με την έγκριση της υπ΄αριθ. 185/2018 απόφασης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κύμης-Αλιβερίου, με θέμα: «Λοιπές χρεώσεις παροχής υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr