Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ η Κατερίνα Ντελή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ η Κατερίνα Ντελή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ η Κατερίνα Ντελή

Υποψήφια με τον συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η Κατερίνα Ντελή.

Η Κατερίνα Ντελή του Κωνσταντίνου και της Ευγενίας γεννήθηκε το 1989,προερχόμενη από οικογένεια βιοπαλαιστών με σαρακατσάνικη καταγωγή.Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κανήθου το 2007 και κατόπιν φοίτησε στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.Το 2018 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.Η οικογένειά της εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ανθηδώνα το 1967 με την οποία την δένουν ισχυροί συναισθηματικοί δεσμοί.

“Αποφάσισα να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ανθηδώνας με σκοπό να ενισχύσω την προσπάθεια και τον αγώνα μιας ομάδας νέων ανθρώπων σε συνεργασία με πεπειραμένους όπως τους κ.Τσούρτο και κ.Κόρδη αλλά και με τον επικεφαλής αυτοδιοικητικό της Χαλκίδας κ.Βασίλη Καθαροσπόρη. Θα ήθελα να σας ζητήσω την στήριξή σας και την βοήθειά σας σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον τόπο μας”.

Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr