Δ.Ερέτριας-Ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Σέττας ο Αντώνης Κικίδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ.Ερέτριας-Ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Σέττας ο Αντώνης Κικίδης

Ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Σέττας κατεβαίνει ο Αντώνης Κικίδης όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσα από τη σελίδα του στο facebook. Να τονίσουμε ότι ο κ. Κικίδης ήταν σύμβουλος πρώην δημάρχου και τώρα αποφάσισε να κατέβει ανεξάρτητος στην Τοπική Κοινότητα Σέττας.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
αγαπητοί φίλοι

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχοντας βαθιά επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω, σας ανακοινώνω επίσημα την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σέττας .

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι νέοι άνθρωποι δεν πρέπει να παραμένουν απαθείς και αμέτοχοι, αλλά με την συμμετοχή τους να παίζουν ρόλο στο αύριο και στο μέλλον του τόπου.
Δεν θέλουμε να βλέπουμε τον τόπο μας να υποβαθμίζεται.
Διαφωνούμε με το γεγονός ότι υπάρχουν αξιόλογοι εκλεγμένοι σύμβουλοι και απαξιώνονται από αυτούς που αδιαφορούν για τον τόπο και υπηρετούν προσωπικά συμφέροντα ή συμφέροντα “ημετέρων”.
Γι αυτό μετά από ώριμη σκέψη πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την τοπική μας κοινότητα όπου με την βοήθεια και την ψήφο σας θέλω να κάνουμε την προσπάθειά, έτσι ώστε να γίνουν σωστά και σταθερά βήματα, που θα οδηγήσουν τα χωριά μας (ΑΝΩ ΣΕΤΑ – ΚΑΤΩ ΣΕΤΑ) σε ένα καλύτερο αύριο σε μια πορεία ανάπτυξης και καλύτερης ποιότητας ζωής.

Στην προσπάθεια αυτή, με βαθιά πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας με όρεξη και διάθεση για δουλειά, απευθύνομαι στον καθένα από εσάς και σας καλώ να συμπορευτούμε όλοι μαζί με ήθος, αποφασιστικότητα, διάθεση και τόλμη, έτσι ώστε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην ανάδειξη, ανάπτυξη και ουσιαστική μεταμόρφωση στον τόπο που αγαπάμε και δεν είναι άλλος από την Τοπική Κοινότητα Σέττας.
Αντώνης Κικίδης
Υποψήφιος Πρόεδρος
Τοπικής Κοινότητας Σέττας

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr